A Jobbik telephely bejárással segítené a közterület fenntartókat a hatékonyabb szemétszállítás érdekében

2017-12-06 13:01

A Jobbik azt kezdeményezi, hogy a Fővárosi Közgyűlés tagjai egy telephelybejárással mérjék fel a Fővárosi Közterület-fenntartónál (FKF) tapasztalható problémákat a települési hulladékszállítás hatékonyabbá tétele érdekében.

Tokody Marcell, az ellenzéki párt fővárosi képviselője a közgyűlés szerdai ülését megelőzően tartott sajtótájékoztatón elmondta, az FKF-fel kapcsolatban többször figyelmeztettek a dolgozói elégedetlenségre, sztrájkközeli állapotokra, valamint a munkaerőhiányra, ami miatt Soroksáron, Kispesten és a XVIII. kerületben is többször előfordult, hogy nem ürítették ki időben a kukákat.

A Jobbik politikusa szólt arról is, hogy szerintük a közgyűlés öt évre "Orbán Viktor barátjának, Garancsi Istvánnak" kívánja "átjátszani" budapesti villanyoszlopokon elefántfülnek nevezett hirdetéseket.

Tokody Marcell azt kezdeményezte, hogy a közgyűlés ehelyett zárja ki az érintett társaságot az erről szóló pályázatból, mivel korábban évekig nem fizetett a bérletért, amivel százmilliós nagyságrendű kárt okozott a városnak.

"Láttunk már olyat, hogy szerecsenmosdatás, itt egy új fogalom körvonalazódik: a garancsimosdatás" - fogalmazott a Jobbik képviselője.

alfahir.hu - jobbik.hu

A Jobbik Magyarországért Mozgalom elítéli Donald Trump amerikai elnök döntését.
Köszönjük mindenkinek a szolidaritás kinyilvánítását és az anyagi támogatását.

2017 december