Látszatberuházásokra költött milliárdok helyett a tudásba kellene fektetni, mert a tudás a jövő!

Potocskáné Kőrösi Anita szerint a most bezárt nágocsi iskola példája is azt mutatja, hogy az Orbán-kormány a gyermekek és az ország jövőjét éli fel.

„Becsengettek az iskolakezdéshez, de itt a nágocsi általános iskolában nem kezdődhet meg a tanév, mert úgy döntöttek, hogy ezt az iskolát bezárják” – mondta Potocskáné Kőrösi Anita, a Jobbik-Konzervatívok elnökhelyettese a Somogy vármegyei Nágocson, a bezárt általános iskola előtt megtartott sajtótájékoztatóján.

Az oktatás katasztrofális állapotban van. A tanárok alacsony bére, a státusztörvény, az iskolák bezárása, ami szerinte is azt mutatja, hogy minden kormányzati propaganda ellenére az oktatás veszélyben van.

A Jobbik-Konzervatívok elnökhelyettese szerint egyik megoldás lehetne az oktatás javulásának érdekében, hogy a látszatberuházásokra költött milliárdok helyett, a tudásba kellene fektetni, „mert a tudás az a jövő”. „Ez adhat majd magas hozzáadott értéket és ki kellene már végre lépni, hogy összeszerelő üzemeket létesítünk és biorobotokat képezünk.”