Képviselőink

Képek

Videók

Életrajz

1976. 12. 11-én születtem a Somogy megyei Nagyatádon. Édesapám a katasztrófavédelem nyugalmazott alezredese, édesanyám rokkantnyugdíjas népművelő. Mindketten kisparaszti származású szülők gyermekei. Húgom rendőr altiszt.
1992 óta Barcson lakom, s egyetemi tanulmányaim befejezésétől kezdve itt is dolgoztam.
A Barcsi Erdészeti és Vízügyi Szakközépiskolában érettségiztem, diplomámat a Pécsi Tudományegyetem Bölcsésztudományi Karán szereztem.
2003-tól a barcsi Dráva Múzeum művelődésszervezőjeként álltam alkalmazásban (fő kutatási területem a megye déli részének agrártörténete, társadalmi- gazdasági folyamatai a 19- 20. sz. fordulóján- megjelent publikációim zöme is ezekhez a témakörökhöz kapcsolódik), majd- ezzel párhuzamosan- a Barcsi Ipari és Kereskedelmi Szakiskola óraadó történelemtanára lettem. 2006 elejétől- immár teljes státuszú pedagógusként- ennek az intézménynek a tanáraként dolgoztam.
Képviselővé választásomat követően fizetés nélküli szabadságra mentem.
Nős vagyok. Feleségem a Nyugat-magyarországi Egyetemen tanult szociálpedagógiát, jelenleg GYED-en van, előtte pedagógiai asszisztensként dolgozott. Házasságunkat 2005-ben kötöttük. Három kisfiúnk van. Botond 2006-ban, Nimród 2011-ben, Koppány pedig 2015-ben született.
Elnöke vagyok a Jobbik 2009 nyarán alapított Barcsi Szervezetének, valamint a megye Dél-Somogy 77 települését felölelő 2-es számú választókerületének. A Jobbik Munkavállalói Érdekvédelmi Munkacsoportjának vezetőjeként a kizsákmányolt magyar dolgozók érdekében tevékenykedem.
2010 őszén, a Jobbik listavezetőjeként lettem a Somogy Megyei Közgyűlés képviselője. A megyei önkormányzatban először a Kisebbségi, Egyházi és Civil Bizottság elnökeként, illetve a Gazdasági Bizottság tagjaként, majd 2012 elejétől, a bizottsági struktúra átalakítását követően, a Területfejlesztési Bizottság tagjaként tevékenykedtem.
2014 tavaszán, az országgyűlési választásokon a szavazók 24%-a tisztelt meg szavazatával és bizalmával, mely a somogyi 2-es választókerületben, a baloldali jelöltet megelőzve, a második legjobb eredmény. A Jobbik országos listájának 20. helyéről pedig országgyűlési képviselő lettem. Korábban a Nemzeti Összetartozás Bizottságának, 2016 őszétől pedig a Népjóléti Bizottságnak vagyok tagja.

Javasolt hírek

A Népjóléti bizottság mai ülésén a jelenlévő kormánypárti képviselők egyhangúlag söpörték le a családtámogatások kibővít

Országos elnökség

Képviselőink