Csíksomlyó 2012 - videóval

2012-06-06 13:27

A Jobbik XVIII. kerületi alapszervezete idén második alkalommal, szervezetten vett részt az immár 568. alkalommal megrendezett székelyföldi búcsún.

Az összmagyarság találkozójának is nevezett rendezvényen a résztvevők örömére szervezetünk lelkes tagjai a nyereg tövében hatalmas székely és magyar zászlót bontottak, majd a hömpölygő tömeg kíséretében kéz kezet váltva küzdötték fel a hármashalom-oltár elé nemzeti jelképeinket. A csíksomlyói nyeregben lévők tapsa és szeretete fogadta a zászlóvivőket. Mindenkinek volt egy kedves szava vagy gesztusa, a zászlók megérintése adta érzések pedig tovább emelték a rendezvény amúgy is magasztos hangulatát. Jó volt ott lenni! Reméljük, jövőre Isten segítségével újra ott lehetünk.

Az istentisztelet végén vártuk, hogy a rendezők maguktól, hangosbemondó segítségével emlékeztetik a jelenlévőket a másnapi Nyíró József ünnepélyes újratemetésről, de csak a kerületi elnökségünk tagjainak nyomására tették ezt meg.

Fénykép galéria ide kattintva érhető el.

Jobbik18

A Magyar Időkre került a hét második felére a sor.
Ismét elmarasztalta a bíróság a Habony-művek egyik zászlós hajóját!
Újabb településen bontott zászlót a legerősebb ellenzéki párt!
Valójában, egy alapja van a Fidesz felvetésének: a szegediek félelmére alapozva riogasson a Soros-tervvel!
A Fideszt ezer és ezer sötét ügy köti össze az MSZP-vel és Gyurcsányékkal.
A szakma rossz feltételei és a folyamatos kivándorlás miatt a háziorvosi alapellátás is olyan terület lett, ahol égető emberhiány van.

2017 november