Támogatás

A Jobbik 2010 áprilisában történelmi sikert elérve bejutott az Országgyűlésbe. Ez óriási felelősség, feladat, mely nagy terheket ró a pártra és a frakcióra. A Jobbik és a többi parlamenti párt között számos törésvonal található, ezek közül az egyik legfontosabb, hogy míg a Jobbik az egyszerű magyar emberek és a hazai kis-  és középvállalkozók segítségével, anyagi támogatásával jutott el eddig, megmutatva a tisztességes politizálás mintáját, addig a többi párt mögött folyamatosan feltűnnek a korrupciós ügyek, kétes hírű milliárdosok, vállalkozások.

A Jobbik a politikájában sem, és az anyagi támogatások terén sem szeretne letérni az eddig folytatott útjáról. Előbbi esetben szeretnénk továbbra is következetesen, csak a nemzet érdekeit szem előtt tartva politizálni, míg utóbbi terén a lobbik és a ellenszolgáltatást elváró vállalkozók pénzelése helyett továbbra is az átlagemberek és magyar vállalkozók segítségére számítunk, akik anyagi módon tudják elősegíteni a nemzet ügyét és tudják támogatni a Jobbik és az általa életre hívott szervezetek működését, nemzetmentő munkáját.

Kérem tehát, hogy amennyiben Önnek van lehetősége anyagilag is segíteni közös missziónkat, kérjük az alábbi módok valamelyikén támogasson minket!

Nagylelkű segítségét előre is köszönjük!

Készpénz-átutalási megbízáson (sárga csekk)
Banki átutalással
Személyesen
Paypal

Támogasson minket!

Miért szavazok a Jobbikra?

Azért választom Önöket, hogy legyen már vége ennek az embertelen világnak. Emberek sokasága megy tönkre és nem látja az életének az értelmét.
P. Mihályné (57)
Élhető Magyarország csak akkor lesz, ha hazafiak kerülnek a parlamentbe. Hazafiak pedig a Jobbikban vannak a legnagyobb arányban.
László (26)
Orbán Viktor első helyen jelölte meg győzelmük után az elszámoltatást! Megtörtént? Nem! Bízom benne, hogy a Jobbik, ha kormányra kerül, elszámoltatja az összes gazembert, akik szétlopták az országot!
János (49)
Mindig a Jobbikat választom, hisz a rosszabbikkal nem megyünk semmire.
Perkó (60)
A Jobbik még nem hazudott. Az igazságtól és igazságosságtól félnek manapság a legfelsőbb politikai körökben. Van is rá okuk. A Jobbik ugyanis el fogja őket számoltatni.
István (35)