Banki átutalás

Kérjük segítsen adományával, hogy megvédhessük Magyarországot és a demokráciát!

A pénzbeli adományoknál nincs sem minimum, sem maximum értékhatár meghatározva, minden jó szívvel adott akár kicsi, akár nagy támogatást hálásan elfogadunk, mert minden egyes forint számít.

Egy politikai pártot a hatályos törvények alapján csak magyar állampolgár magánszemélyek támogathatnak, ezért kérjük lakcímét adja meg részünkre, hogy, ha az Állami Számvevőszék most abba kötne bele, hogyan tudtuk ellenőrizni azt, hogy csak magyar állampolgárok adományait fogadtuk el, akkor legyen egy kapcsolatfelvételi lehetőségünk Önhöz, amely segítségével rá tudunk Önnél kérdezni az állampolgárságára.

Adományát eljuttathatja hozzánk személyesen az OTP bármelyik helyi fiókjában befizetve, illetve banki átutalással.

Belföldről történő utalás esetén:

Számlatulajdonos neve:  Jobbik Magyarországért Mozgalom
Bankszámlaszám: 11705008-20485643-00000000
Közlemény: adomány, adományozó lakcíme

Külföldről utalás esetén:

Számlatulajdonos neve: Jobbik Magyarországért Mozgalom
Számlatulajdonos címe: 1113 Budapest, Villányi út 20/B
SWIFT(BIC) code: OTPVHUHB
IBAN: HU47117050082048564300000000
Közlemény: adomány, adományozó lakcíme
Számlavezető bank neve: OTP Bank Nyrt.

Számlavezető bank címe: 1052 Budapest, Deák Ferenc u. 7-9.

Ha az adományozással kapcsolatban kérdése van, várjuk levelét az adomany@jobbik.hu címre.

Támogatását előre is köszönjük!

Nem hajlandó sérelemdíjat fizetni a kormány kitartott portálja, a pestisracok. hu a Jobbik két képviselőjének, Gyöngyösi Mártonnak és Z. Kárpát Dánielnek.
Rekordmagas, 60 százalék feletti részvételi arány mellett ismét Budai Lórántot választották Jászberény polgármesterévé.