Jelentkezés

Amennyiben szeretne csatlakozni hozzánk, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot!

Feldolgozás után az Önhöz közeli jobbikos szervezet képviselője fogja felkeresni.

Ki léphet be a Jobbikba?

Minden 16. életévét betöltött magyar állampolgár, a Magyarországtól elszakított területek és az emigráció magyarságának magyar állampolgársággal nem rendelkező, illetve állandó magyarországi letelepedési engedéllyel rendelkező nem magyar állampolgár tagja lehet a Jobbiknak, aki más magyarországi pártnak vagy ahhoz kötődő ifjúsági szervezetnek nem tagja, és az illető vállalja, hogy elfogadja az Alapszabályban foglaltakat, és fizeti a tagdíjat (a tagdíj mértéke 200 Ft diákoknak és nyugdíjasoknak, és 400 Ft aktívan dolgozóknak havonta, de ettől a szervezetek döntésének megfelelően lehet eltérés).

Amennyiben Ön nem a mai Magyarországon él, kattintson ide!

Amennyiben az Ön állandó lakóhelye a mai Magyarország területén található, töltse ki az alábbi adatlapot!

Csatlakozzon hozzánk!
Kérem a számot 36 - al kezdődően adja meg, pl: 36200000000
Amennyiben 14 és 30 év közötti vagy, a felnőtt pártba való jelentkezéssel párhuzamosan ennek az opciónak a kiválasztásával egyben a Jobbik IT-be is jelentkezhetsz.
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.

Miért szavazok a Jobbikra?

Azért bízom a Jobbikban, mert odahaza, a saját országomban szeretnék boldogulni.
Gábor (37)
Négy éve valóban a Fideszre szavaztam, de az elmaradt elszámoltatást megbocsáthatatlannak tartom. Jöjjön végre a Jobbik!
János (61)
Elérkezett az idő az elmúlt 24 év politikai söpredékének eltávolítására. Ez a választás kiváló alkalom, a Jobbik pedig egy kiváló alternatíva.
János (29)
Azért, mert bízom benne, hogy eltörli a Fidesz és Hoffmann Rózsa ámokfutását az oktatásban, valamint egy elfogadható és méltó rendszert dolgoz ki.
Andi (48)
Magyarországot "farizeus" kormányok irányítják és fosztogatják sok-sok évtizede! Nem érvényesül a tehetség, csak az "álnok" hazugság, a hatalmon lévők és baráti köreik gyarapodása. Nemzeti kormányt!
Sz. Csaba (44)