Jelentkezés

Amennyiben szeretne csatlakozni hozzánk, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot!

Feldolgozás után az Önhöz közeli jobbikos szervezet képviselője fogja felkeresni.

Ki léphet be a Jobbikba?

Minden 16. életévét betöltött magyar állampolgár, a Magyarországtól elszakított területek és az emigráció magyarságának magyar állampolgársággal nem rendelkező, illetve állandó magyarországi letelepedési engedéllyel rendelkező nem magyar állampolgár tagja lehet a Jobbiknak, aki más magyarországi pártnak vagy ahhoz kötődő ifjúsági szervezetnek nem tagja, és az illető vállalja, hogy elfogadja az Alapszabályban foglaltakat, és fizeti a tagdíjat (a tagdíj mértéke 200 Ft diákoknak és nyugdíjasoknak, és 400 Ft aktívan dolgozóknak havonta, de ettől a szervezetek döntésének megfelelően lehet eltérés).

Amennyiben Ön nem a mai Magyarországon él, kattintson ide!

Amennyiben az Ön állandó lakóhelye a mai Magyarország területén található, töltse ki az alábbi adatlapot!

Csatlakozzon hozzánk!
Kérem a számot 36 - al kezdődően adja meg, pl: 36200000000
Amennyiben 14 és 30 év közötti vagy, a felnőtt pártba való jelentkezéssel párhuzamosan ennek az opciónak a kiválasztásával egyben a Jobbik IT-be is jelentkezhetsz.
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.

Miért szavazok a Jobbikra?

A Jobbikra esett a választásom, mert a Jobbik képes volt azt a problémát észre venni, amit más nem, s ezt a programja alapján orvosolni is fogja. Csak nyerjenek már végre!
Tamás (19)
A Fidesznek igaza volt, miszerint: "Itt az idő!" Valóban, itt az idő, hogy a Jobbikra szavazzak.
Tamás (egy volt fideszes) (28)
Azért szavazok a Jobbikra ,mert hiszek bennük és mert legutóbb is rájuk szavaztam.
Zoltán (61)
Azért választom Jobbikot, mert az életünk most egy rabság, az "igazság viszont szabaddá tesz".
István (47)
Az összes többi párt már bebizonyította, hogy a szavuk nem ér egy fillért sem. Itt az ideje, hogy valaki gatyába rázza már az országot. Hajrá Jobbik!
Matild (21)