Jelentkezés

Amennyiben szeretne csatlakozni hozzánk, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot!

Feldolgozás után az Önhöz közeli jobbikos szervezet képviselője fogja felkeresni.

Ki léphet be a Jobbikba?

Minden 16. életévét betöltött magyar állampolgár, a Magyarországtól elszakított területek és az emigráció magyarságának magyar állampolgársággal nem rendelkező, illetve állandó magyarországi letelepedési engedéllyel rendelkező nem magyar állampolgár tagja lehet a Jobbiknak, aki más magyarországi pártnak vagy ahhoz kötődő ifjúsági szervezetnek nem tagja, és az illető vállalja, hogy elfogadja az Alapszabályban foglaltakat, és fizeti a tagdíjat (a tagdíj mértéke 200 Ft diákoknak és nyugdíjasoknak, és 400 Ft aktívan dolgozóknak havonta, de ettől a szervezetek döntésének megfelelően lehet eltérés).

Amennyiben Ön nem a mai Magyarországon él, kattintson ide!

Amennyiben az Ön állandó lakóhelye a mai Magyarország területén található, töltse ki az alábbi adatlapot!

Csatlakozzon hozzánk!
Kérem a számot 36 - al kezdődően adja meg, pl: 36200000000
Amennyiben 14 és 30 év közötti vagy, a felnőtt pártba való jelentkezéssel párhuzamosan ennek az opciónak a kiválasztásával egyben a Jobbik IT-be is jelentkezhetsz.
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.

Miért szavazok a Jobbikra?

27 éves magyar állampolgár vagyok. Soha nem voltam szavazni, mert úgy láttam, hogy nem történhet változás. Most bízni kezdtem. Radikális változás kell, ezt pedig a Jobbiktól várom.
Ádám (27)
Mert úgy érzem, hogy egyedül ők azok, akik az embereket és a jövő nemzedéket meg tudják menteni.
Éva (59)
Mert nincs más akire szavazhatnék. Felháborít, hogy nincs két éves a vagyonőri vizsgám, s már újra vizsgázni kell megint, az igazolvány kiállítása pedig egy kisebb vagyon.
Csaba (31)
Elérkezett az idő az elmúlt 24 év politikai söpredékének eltávolítására. Ez a választás kiváló alkalom, a Jobbik pedig egy kiváló alternatíva.
János (29)
Büszke vagyok a múltamra, a hazámra és szeretném, ha a következő generációk is azok lehetnének.
Edina (18)