Jelentkezés

Amennyiben szeretne csatlakozni hozzánk, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot!

Feldolgozás után az Önhöz közeli jobbikos szervezet képviselője fogja felkeresni.

Ki léphet be a Jobbikba?

Minden 16. életévét betöltött magyar állampolgár, a Magyarországtól elszakított területek és az emigráció magyarságának magyar állampolgársággal nem rendelkező, illetve állandó magyarországi letelepedési engedéllyel rendelkező nem magyar állampolgár tagja lehet a Jobbiknak, aki más magyarországi pártnak vagy ahhoz kötődő ifjúsági szervezetnek nem tagja, és az illető vállalja, hogy elfogadja az Alapszabályban foglaltakat, és fizeti a tagdíjat (a tagdíj mértéke 200 Ft diákoknak és nyugdíjasoknak, és 400 Ft aktívan dolgozóknak havonta, de ettől a szervezetek döntésének megfelelően lehet eltérés).

Amennyiben Ön nem a mai Magyarországon él, kattintson ide!

Amennyiben az Ön állandó lakóhelye a mai Magyarország területén található, töltse ki az alábbi adatlapot!

Csatlakozzon hozzánk!
Kérem a számot 36 - al kezdődően adja meg, pl: 36200000000
Amennyiben 14 és 30 év közötti vagy, a felnőtt pártba való jelentkezéssel párhuzamosan ennek az opciónak a kiválasztásával egyben a Jobbik IT-be is jelentkezhetsz.
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.

Miért szavazok a Jobbikra?

Az MSZP, és a Fidesz leszerepelt, egymást váltogatva lopták meg a magyar népet. Remélem, hogy a Jobbik beváltja az ígéreteit, ezért rá szavazok.
Tamás (25)
Azért szavazok a Jobbikra, mert a fiamat egy olyan országban akarom felnevelni, ahol a közbiztonságra nincs panasz, ahol tudom hogy lesz jövője.
Lénárt (38)
A Jobbikot a magyar nép hívta életre. Az egyetlen mozgalom, amely hazánkért, a magyar nemzetért dolgozik. Ezt árulja el Vona Gábor tiszta, őszinte, nyílt tekintete is.
Csaba (39)
A Jobbik ki meri mondani a igazságot, s ha kell meg is teszi a kellő lépéseket. Nem mocskolódni kell itt, mint a többi párt, hanem munkát biztosítani ahhoz, hogy egyenlőséget lehessen teremteni.
Róbert (40)
Mert a Jobbik szívén viseli Magyarország sorsát és nem kizsákmányolja.
Olivér (17)