Jelentkezés

Amennyiben szeretne csatlakozni hozzánk, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot!

Feldolgozás után az Önhöz közeli jobbikos szervezet képviselője fogja felkeresni.

Ki léphet be a Jobbikba?

Minden 16. életévét betöltött magyar állampolgár, a Magyarországtól elszakított területek és az emigráció magyarságának magyar állampolgársággal nem rendelkező, illetve állandó magyarországi letelepedési engedéllyel rendelkező nem magyar állampolgár tagja lehet a Jobbiknak, aki más magyarországi pártnak vagy ahhoz kötődő ifjúsági szervezetnek nem tagja, és az illető vállalja, hogy elfogadja az Alapszabályban foglaltakat, és fizeti a tagdíjat (a tagdíj mértéke 200 Ft diákoknak és nyugdíjasoknak, és 400 Ft aktívan dolgozóknak havonta, de ettől a szervezetek döntésének megfelelően lehet eltérés).

Amennyiben Ön nem a mai Magyarországon él, kattintson ide!

Amennyiben az Ön állandó lakóhelye a mai Magyarország területén található, töltse ki az alábbi adatlapot!

Csatlakozzon hozzánk!
Kérem a számot 36 - al kezdődően adja meg, pl: 36200000000
Amennyiben 14 és 30 év közötti vagy, a felnőtt pártba való jelentkezéssel párhuzamosan ennek az opciónak a kiválasztásával egyben a Jobbik IT-be is jelentkezhetsz.
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.

Miért szavazok a Jobbikra?

Észrevettem, hogy a nagy pártok politikájától eltérő politikát folytattok, ami már önmagában is szimpatikus. Azt gondolom, hogy képesek vagytok ifjú titánként a fejetlenséggel szembeszállni.
Dávid (24)
Azért, mert nem szeretem a könnyű győzelmeket. A sikerért meg kell küzdeni, s én ebben partner leszek.
Tibor (51)
Mert az egyetlen magyar érzelmű párt.
György Ferenc (44)
Nagyon egyszerű: a Jobbik programjában sok olyan pont szerepel, amelyek valamilyen módon már a párt megalakulása előtt is megfogalmazódtak bennem, ezeket akkoriban egyik párt sem akarta felvállalni.
Gyula (39)
Mert államigazgatásban dolgozóként valódi szakmai munkát akarok végezni, nem pedig a politika őrültségeit végrehajtani.
Edina (20)