Jelentkezés

Amennyiben szeretne csatlakozni hozzánk, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot!

Feldolgozás után az Önhöz közeli jobbikos szervezet képviselője fogja felkeresni.

Ki léphet be a Jobbikba?

Minden 16. életévét betöltött magyar állampolgár, a Magyarországtól elszakított területek és az emigráció magyarságának magyar állampolgársággal nem rendelkező, illetve állandó magyarországi letelepedési engedéllyel rendelkező nem magyar állampolgár tagja lehet a Jobbiknak, aki más magyarországi pártnak vagy ahhoz kötődő ifjúsági szervezetnek nem tagja, és az illető vállalja, hogy elfogadja az Alapszabályban foglaltakat, és fizeti a tagdíjat (a tagdíj mértéke 200 Ft diákoknak és nyugdíjasoknak, és 400 Ft aktívan dolgozóknak havonta, de ettől a szervezetek döntésének megfelelően lehet eltérés).

Amennyiben Ön nem a mai Magyarországon él, kattintson ide!

Amennyiben az Ön állandó lakóhelye a mai Magyarország területén található, töltse ki az alábbi adatlapot!

Csatlakozzon hozzánk!
Kérem a számot 36 - al kezdődően adja meg, pl: 36200000000
Amennyiben 14 és 30 év közötti vagy, a felnőtt pártba való jelentkezéssel párhuzamosan ennek az opciónak a kiválasztásával egyben a Jobbik IT-be is jelentkezhetsz.
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.

Miért szavazok a Jobbikra?

Mert mérsékelt néppárt ,akik őszintén szeretik a magyar embereket és a magyar fiatalokat.
Mária (60)
Normális gondolkodású magyar emberekre van szükségünk. S, hogy kik ők, az nem kérdés.
Miklós (49)
Azért szavazok a Jobbikra ,mert hiszek bennük és mert legutóbb is rájuk szavaztam.
Zoltán (61)
Mert a cigányokat ők valóban integrálnák a társadalomba.
Kristóf (18)
Már az első pillanattól kezdve szimpatikus volt nekem a Jobbik. Külföldön halottam róluk először, azután ahogyan mind jobban és jobban megismertem őket, tudtam, ez az a párt amire szükségünk van.
K. Albertné K. Ágnes (58)