Híreink

Ingyen BKV, ajándék taxi – méregdrága MSZP

2013-04-08 18:16
-A +A

A fővárosi MSZP lassan kiadhatná a „Horváth Csaba meséi” című könyvet, melyben a főhős nagyotmondásait írják meg. A szocialisták fővárosi frakcióvezetője ontja magából a kivitelezhetetlen ötleteket, különösen a választások előtti időszakokban.

Horváth Csaba ugyanis már nem elégszik meg az ingyenes tömegközlekedéssel a fővárosban, újabb ötlettel állt elő: ha megnyeri a választást, első intézkedésként a főváros 46 milliárdot költene hatezer darab hibrid Lexus autóra a város taxis piacának kiszolgálására. Az MSZP-nek ezek szerint fontosabb, hogy közel ötvenmilliárd forint közpénzből luxus-taxik fussanak Budapest utcáin, ahelyett, hogy rendezve legyenek többek között a taxisok valódi problémái, a tömegközlekedés helyzete, a hajléktalan-ügy, a közbiztonság és még sorolhatnánk.

Kíváncsian várjuk, milyen ötletekkel áll még elő az MSZP fővárosi frakcióvezetője a szavazatszerzés reményében a következő másfél évben. Esetleg gerinctámaszos emlékezőmatracokat vásárol majd a hajléktalanoknak? Vagy első osztályú retúr repülőjegyet fizet ki a külföldön dolgozó fiataloknak, ha hazalátogatnának a szeretteikhez? Esetleg orchideát ültetne minden kátyúba Budapesten? Televízióval szereltetné fel a régi metrószelvényeket, hogy ha műszaki hiba miatt bennragadna az alagútban, akkor ne unatkozzanak az utasok? Esetleg megalapítaná a „legtöbbször kirabolt fővárosi lakos" díszpolgári címet?

Az MSZP taxisokhoz intézett szavai nevetségesek, és egyértelműen szavazatszerzés céljából fogalmazódtak meg. A szocialisták minden ígérete hiteltelen, hiszen amikor lett volna lehetőségük a problémák megoldására, nem tették, sőt tetézték azt SZDSZ-es társaikkal együtt. Horváth Csaba és pártja már bebizonyította mire képes a város irányítójaként, ennek káros következményeit pedig ma is viselik a budapestiek.

A Jobbik a valódi megoldásokat keresi úgy a taxi-ügyben, mint ahogyan minden más területen is, nem pedig üres ígéretekkel ámítja az embereket, ahogyan azt az MSZP teszi.

Szabó György, a Jobbik fővárosi képviselője

Kapcsolódó cikkek


Fotó: photopin.com
A BKV Központi Üzemi Tanácsa „Budapest közösségi közlekedés helyzete és jövője” témakörben egyeztetésre hívta a Fővárosi
Szerelés alatt álló autóbuszok a Méta utcai buszgarázs műhelyében.  MTI Fotó: Máthé Zoltán
Végre megoldódhat a BKV buszállományának egyik legégetőbb problémája
A nemzeti ellenzék pártja ugyanis már 2012 januárjában benyújtotta erre vonatkozó törvényjavaslatát.

 

A Jobbik frakció növelte ivóvíz automatáinak számát, amivel ennyi műanyag flakont spórolt meg:

 

Ajánlott cikkek

Országjárásba kezd a Jobbik alelnöke, hogy megoldást találjon vidéki települések problémáira.
Felszólítja a kormányt a Jobbik arra, hogy tisztázza az uniós források szabálytalan felhasználása miatti százmilliárdos korrekció körülményeit.

Eseménynaptár

Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
2019 November