Híreink

Bocsánatot kért a cigánybűnöző Rubi Gergelytől

2013-04-25 10:19
-A +A

Évekkel ezelőtt jelentette fel egy cigány Rubi Gergely országgyűlési képviselőt, akit bűncselekmény elkövetésével vádolt. Az állításai alaptalannak bizonyultak, ezért a Jobbik politikusa feljelentést tett a rágalmazás miatt, a bíróság pedig bocsánatkérésre, valamint 500 ezer forint megfizetésére kötelezte a vádaskodót.

A politikus portálunkat arról tájékoztatta, hogy a rágalmazó cigány házát már árverezné a végrehajtó, ám ő a bocsánatkérést követően lemondott a félmilliós anyagi kártérítésről.

A bocsánatkérés alább olvasható:

"Ezúton kérek bocsánatot Rubi Gergely országgyűlési képviselőtől, amiért 2011. január 6-i nyilvánosságra hozott feljelentésben, továbbá sajtónyilatkozataimban alaptalanul bűncselekmény elkövetésével vádoltam, s ezáltal megsértette a jó hírnévhez fűződő személyiségi jogát, melyet teljes mértékben, lelkiismeretem alapján megbántam."

A cigányt egyébként egy másik bűncselekmény miatt szabadságvesztésre ítélte a bíróság, és mint fogalmaz, reméli, hogy ez idő alatt családját nem éri "akrocitás".

alfahir.hu

Kapcsolódó cikkek


A „Nő az esély” keretében a kormány 100 nőnek biztosít támogatott képzést és foglalkoztatást Borsod-Abaúj-Zemplénben, am
Fotó: alfahir.hu
A Jobbik már többször számon kérte a kormányon, hogy a fideszes önkormányzatok a közfoglalkoztatásból miért próbálják or
Gaudi-Nagy Tamás egyedüliként fogalmazott meg kritikát a liberális török rapportőr, Nursuna Memecan jelentésével szemben

 

A Jobbik frakció növelte ivóvíz automatáinak számát, amivel ennyi műanyag flakont spórolt meg:

 

Ajánlott cikkek

Országjárásba kezd a Jobbik alelnöke, hogy megoldást találjon vidéki települések problémáira.
Felszólítja a kormányt a Jobbik arra, hogy tisztázza az uniós források szabálytalan felhasználása miatti százmilliárdos korrekció körülményeit.

Eseménynaptár

Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
2019 November