Bocsánatot kért a cigánybűnöző Rubi Gergelytől

2013-04-25 10:19

Évekkel ezelőtt jelentette fel egy cigány Rubi Gergely országgyűlési képviselőt, akit bűncselekmény elkövetésével vádolt. Az állításai alaptalannak bizonyultak, ezért a Jobbik politikusa feljelentést tett a rágalmazás miatt, a bíróság pedig bocsánatkérésre, valamint 500 ezer forint megfizetésére kötelezte a vádaskodót.

A politikus portálunkat arról tájékoztatta, hogy a rágalmazó cigány házát már árverezné a végrehajtó, ám ő a bocsánatkérést követően lemondott a félmilliós anyagi kártérítésről.

A bocsánatkérés alább olvasható:

"Ezúton kérek bocsánatot Rubi Gergely országgyűlési képviselőtől, amiért 2011. január 6-i nyilvánosságra hozott feljelentésben, továbbá sajtónyilatkozataimban alaptalanul bűncselekmény elkövetésével vádoltam, s ezáltal megsértette a jó hírnévhez fűződő személyiségi jogát, melyet teljes mértékben, lelkiismeretem alapján megbántam."

A cigányt egyébként egy másik bűncselekmény miatt szabadságvesztésre ítélte a bíróság, és mint fogalmaz, reméli, hogy ez idő alatt családját nem éri "akrocitás".

alfahir.hu