Képgalériáink

III. Nemzeti Majális, Jászberény

Tegnap sikeresen lezajlott Jászberényben a III. Nemzeti Majális elnevezésű rendezvényünk. Reggel 7 órakor már a sátor állítással foglalatoskodott a tagság minden markos legénye. Az este nyolcig tartó, egész napos rendezvényen rovást oktattunk, műveltségi vetélkedőket tartottunk és nemzeti totót töltettünk ki értékes nyereményekért, a szép számmal megjelent jászberényiekkel.

Délután - egy finom magyaros paprikás krumpli elfogyasztása után - meghívott vendégeink Kiss Gabriella, a párt szakértője és Baráth Zsolt, országgyűlési képviselő is ellátogatott hozzánk. Velük kötetlen beszélgetés formájában találkozhattak az érdeklődők. Egész nap standoltunk: rengeteg Hazai Pálya kiadványt, Bar!kád hetilapot és egyéb más szórólapot osztottunk szét valamint rengeteg emberrel beszélgettünk, politizáltunk és meghallgattuk panaszaikat. Volt olyan fidesz szavazó, aki - miután elbeszélgetett egyik tagunkkal - azt kérdezte: "Erről idáig miért nem hallottam? Ezt nem látni a televízióban..."

Összességében ismételten egy nagyszerű, nagyszabású és igen hatékony rendezvényen vagyunk túl amiért ezúton szeretnék köszönetet mondani a jászberényi szervezet minden tagjának, meghívott vendégeinknek, szimpatizánsainknak és a megjelent városlakók aktivitásának!

Szebb jövőt!

Budai Lóránt
Jászberényi elnök
Önkormányzati képviselő

2013. 05. 01.
Ebben a galériában 11 fotó található.

Legfrissebb híreink

Országjárásba kezd a Jobbik alelnöke, hogy megoldást találjon vidéki települések problémáira.
Felszólítja a kormányt a Jobbik arra, hogy tisztázza az uniós források szabálytalan felhasználása miatti százmilliárdos korrekció körülményeit.
Szerdán megkezdődött az úgynevezett szájzár törvény parlamenti vitája.
Elfogadhatatlan, hogy Mészáros Lőrinc erőművének vezetése tompítani próbálja a történteket.