Híreink

Ügyfélközpontú, költséghatékony és modern közigazgatásért küzd a Jobbik

2013-08-15 14:39
-A +A
A Jobbik Magyarországért Mozgalom - felismerve a magyar közigazgatás fejlesztésének rövid- és középtávon megvalósítható lehetőségeit - határozati javaslatot nyújtott be az Országgyűlésnek.
 
A határozati javaslatban (http://www.parlament.hu/irom39/11903/11903.pdf) nem hangzatos ígéretek vannak, hanem tényekkel alátámasztott, a világ egyes fejlettebb országaiban már a gyakorlatban is működő technikai megoldások. Az ígéretekből és a drága, ugyanakkor eredményesnek aligha nevezhető projektekből az elmúlt bő két évtized alatt már éppen elég volt, itt az ideje a cselekvésnek.
 
Amennyiben a határozati javaslatban foglaltakat a kormány végrehajtja, akkor végre olyan állami működést tapasztalhatnak majd a magyar emberek, ahol érezhetik, hogy a közigazgatás értük van. Nemcsak alávetettjei, hanem birtokosai és cselekvő részesei is a hatalomnak.
 
A szakmai koncepciónk elsődleges céljai között szerepel az állami alkalmazottak jobb anyagi megbecsülése, mégpedig úgy, hogy a csókosok helyett a valóban minőségi munkát végzők vigyenek haza több pénzt, ezen kívül további célunk a bürokrácia és a felhasznált papírmennyiség csökkentése, mely környezetvédelmi szempontból is előnyös, a költségek jelentős csökkentése mellett.
 
Modern technikai megoldások, jobb megbecsülés, gyors ügyintézés, környezetkímélő és költséghatékony megoldások - ez áll a magyar közigazgatási korszakváltás programjában
 
Volner János, a Jobbik alelnöke, frakcióvezető-helyettes és Tokody Marcell, a párt szakértője
jobbik.hu

Kapcsolódó cikkek


Volner János: két és fél évnyi regnálás után megbukott a matolcsizmus, Matolcsynak mennie kellett.
Vona Gábor fordul Orbánhoz kérdésével.

 

A Jobbik frakció növelte ivóvíz automatáinak számát, amivel ennyi műanyag flakont spórolt meg:

 

Ajánlott cikkek

A Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítélete alapján a pestisracok. hu nevű áljobboldali portálnak az alábbi helyreigazítást kell közölnie.
Így a Jobbik november 9-én tartandó tisztújító kongresszusán a jelenlegi állás szerint Jakab Péter lehet az egyetlen elnökjelölt.

Eseménynaptár

Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2019 October