Jelentkezés

Amennyiben szeretne csatlakozni hozzánk, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot!

Feldolgozás után az Önhöz közeli jobbikos szervezet képviselője fogja felkeresni.

Ki léphet be a Jobbikba?

Minden 16. életévét betöltött magyar állampolgár, a Magyarországtól elszakított területek és az emigráció magyarságának magyar állampolgársággal nem rendelkező, illetve állandó magyarországi letelepedési engedéllyel rendelkező nem magyar állampolgár tagja lehet a Jobbiknak, aki más magyarországi pártnak vagy ahhoz kötődő ifjúsági szervezetnek nem tagja, és az illető vállalja, hogy elfogadja az Alapszabályban foglaltakat, és fizeti a tagdíjat (a tagdíj mértéke 200 Ft diákoknak és nyugdíjasoknak, és 400 Ft aktívan dolgozóknak havonta, de ettől a szervezetek döntésének megfelelően lehet eltérés).

Amennyiben Ön nem a mai Magyarországon él, kattintson ide!

Amennyiben az Ön állandó lakóhelye a mai Magyarország területén található, töltse ki az alábbi adatlapot!

Csatlakozzon hozzánk!
Kérem a számot 36 - al kezdődően adja meg, pl: 36200000000
Amennyiben 14 és 30 év közötti vagy, a felnőtt pártba való jelentkezéssel párhuzamosan ennek az opciónak a kiválasztásával egyben a Jobbik IT-be is jelentkezhetsz.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Miért szavazok a Jobbikra?

Végre valakik, akiknek tényleg őszintén fontos a magyarság sorsa és nem a külföldi nagyhatalmaknak akarnak imponálni.
Vica (22)
Mindkét gyermekem külföldre távozott, s már nem is ide adóznak, ha a Fideszen múlik nem fognak visszajönni. Ezért nem kérdés, hogy a Jobbikra szavazok.
Olga (55)
A fiatalok megszólítására a Jobbik a legalkalmasabb. Nekik van a leginkább elegük a mai kormányzásból.
Antal (52)
A Jobbik az egyetlen párt, ami számomra meggyőző. Bízom, és hiszek a győzelmükben.
Erika (35)
Mert amikor a képviselőiket hallom, mintha az én véleményemet hallanám, mástól. Emellett bízom benne, hogy a sok egyéb mellett a "deviza"hitelesek problémáját is véglegesen megoldják.
Péter (44)