Jelentkezés

Amennyiben szeretne csatlakozni hozzánk, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot!

Feldolgozás után az Önhöz közeli jobbikos szervezet képviselője fogja felkeresni.

Ki léphet be a Jobbikba?

Minden 16. életévét betöltött magyar állampolgár, a Magyarországtól elszakított területek és az emigráció magyarságának magyar állampolgársággal nem rendelkező, illetve állandó magyarországi letelepedési engedéllyel rendelkező nem magyar állampolgár tagja lehet a Jobbiknak, aki más magyarországi pártnak vagy ahhoz kötődő ifjúsági szervezetnek nem tagja, és az illető vállalja, hogy elfogadja az Alapszabályban foglaltakat, és fizeti a tagdíjat (a tagdíj mértéke 200 Ft diákoknak és nyugdíjasoknak, és 400 Ft aktívan dolgozóknak havonta, de ettől a szervezetek döntésének megfelelően lehet eltérés).

Amennyiben Ön nem a mai Magyarországon él, kattintson ide!

Amennyiben az Ön állandó lakóhelye a mai Magyarország területén található, töltse ki az alábbi adatlapot!

Csatlakozzon hozzánk!
Kérem a számot 36 - al kezdődően adja meg, pl: 36200000000
Amennyiben 14 és 30 év közötti vagy, a felnőtt pártba való jelentkezéssel párhuzamosan ennek az opciónak a kiválasztásával egyben a Jobbik IT-be is jelentkezhetsz.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Miért szavazok a Jobbikra?

Még nem "sárosak", és remélem nem is lesznek soha. A magyarok érdekét senki sem képviseli sok-sok évtizede, Ők remélem megteszik, ahogy ígérik!
Lajos (48)
A Jobbik kimondja azt, amit mások nem, vagy csak bújtatva. Minden, amiről beszélnek, s amit akarnak a magyar emberek érdekeit szolgálja. Bízom a győzelemben!
Gergő (20)
Az egyetlen erő, amely a tisztességesen élő, dolgozó, keresztény, nemzeti érzelmű emberek érdekeit képviseli hazánkban és külföldön egyaránt. Segítsük őket a választáson!
György (45)
Kormánytisztviselő vagyok. A Jobbik volt az egyetlen párt a parlamentben, amely kiállt a köztisztviselői alapilletmény emelése mellett. Hajrá Jobbik!
Katalin (45)
Mert én nem kalandvágyból kerültem külföldre és ha a megélhetési körülmények javulnak szeretnék hazaköltözni.
Zoltán (35)