Jelentkezés

Amennyiben szeretne csatlakozni hozzánk, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot!

Feldolgozás után az Önhöz közeli jobbikos szervezet képviselője fogja felkeresni.

Ki léphet be a Jobbikba?

Minden 16. életévét betöltött magyar állampolgár, a Magyarországtól elszakított területek és az emigráció magyarságának magyar állampolgársággal nem rendelkező, illetve állandó magyarországi letelepedési engedéllyel rendelkező nem magyar állampolgár tagja lehet a Jobbiknak, aki más magyarországi pártnak vagy ahhoz kötődő ifjúsági szervezetnek nem tagja, és az illető vállalja, hogy elfogadja az Alapszabályban foglaltakat, és fizeti a tagdíjat (a tagdíj mértéke 200 Ft diákoknak és nyugdíjasoknak, és 400 Ft aktívan dolgozóknak havonta, de ettől a szervezetek döntésének megfelelően lehet eltérés).

Amennyiben Ön nem a mai Magyarországon él, kattintson ide!

Amennyiben az Ön állandó lakóhelye a mai Magyarország területén található, töltse ki az alábbi adatlapot!

Csatlakozzon hozzánk!
Kérem a számot 36 - al kezdődően adja meg, pl: 36200000000
Amennyiben 14 és 30 év közötti vagy, a felnőtt pártba való jelentkezéssel párhuzamosan ennek az opciónak a kiválasztásával egyben a Jobbik IT-be is jelentkezhetsz.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Miért szavazok a Jobbikra?

Mert a magyar embereket felháborítja az, hogy amíg mi hónapról hónapra élünk, addig a Fidesz és csatlósai gátlástalanul, csalással gazdagodnak. Ezen változtatni kell!
Ilona (63)
A Jobbik jól látja azokat a problémákat, amelyeket a Fidesz nem akar megoldani.
Paula (80)
A Jobbik színre lépésének kezdete óta szimpatizálok a párttal és a programjával. Számomra sokat jelent, hogy olyan pártra adhatom szavazatomat, akik a magyarságot képviselik.
Imre (60)
Egyszerű válaszom van: mert amit látok, hallok a Jobbiktól, azt mind fontosnak érzem. És nagyon elegem van már a megalázott, kizsákmányolt csóró szerepéből. Ők visszaveszik azt, amit elloptak tőlünk.
Robee (32)
Mert hiszem, hogy csak a Jobbik segítségével nyílik majd a Felvidéken minden magyar faluban magyar óvoda, amely a magyarság megmaradásának egyik alappillére.
Gábor (67)