Jelentkezés

Amennyiben szeretne csatlakozni hozzánk, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot!

Feldolgozás után az Önhöz közeli jobbikos szervezet képviselője fogja felkeresni.

Ki léphet be a Jobbikba?

Minden 16. életévét betöltött magyar állampolgár, a Magyarországtól elszakított területek és az emigráció magyarságának magyar állampolgársággal nem rendelkező, illetve állandó magyarországi letelepedési engedéllyel rendelkező nem magyar állampolgár tagja lehet a Jobbiknak, aki más magyarországi pártnak vagy ahhoz kötődő ifjúsági szervezetnek nem tagja, és az illető vállalja, hogy elfogadja az Alapszabályban foglaltakat, és fizeti a tagdíjat (a tagdíj mértéke 200 Ft diákoknak és nyugdíjasoknak, és 400 Ft aktívan dolgozóknak havonta, de ettől a szervezetek döntésének megfelelően lehet eltérés).

Amennyiben Ön nem a mai Magyarországon él, kattintson ide!

Amennyiben az Ön állandó lakóhelye a mai Magyarország területén található, töltse ki az alábbi adatlapot!

Csatlakozzon hozzánk!
Kérem a számot 36 - al kezdődően adja meg, pl: 36200000000
Amennyiben 14 és 30 év közötti vagy, a felnőtt pártba való jelentkezéssel párhuzamosan ennek az opciónak a kiválasztásával egyben a Jobbik IT-be is jelentkezhetsz.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Miért szavazok a Jobbikra?

A Jobbik az egyetlen párt Magyarországon, ami a magyar embereket képviseli, és politikusai valóban a nemzet érdekeit tartják szem előtt.
Balázs (17)
A többi párt eddig hamis propagandával mosta az agyamat, illetve fizethetetlen pénzügyi sarccal tették lehetetlenné az életem. 59 évesen sehol nem kapok munkát. Csak a Jobbik teremthet munkahelyeket.
Mihály (59)
Mert hiszek a Jobbikban és valódi rendszerváltást akarok.
János (59)
Azért szavazok rájuk, mert épp ideje már, hogy valaki ténylegesen rendet tegyen ebben az országban, és erre egyedül csak a Jobbik képes. Mindenki más csak szájkaratézott idáig.
Dávid (24)
Mert a politikai elit az elmúlt 24 évben teljesen elzárta az átlag ember elől az érvényesülés lehetőségét. Már mindent ők birtokolnak. Az oktatás nulla, a kórházakban hagyják meghalni az embert.
Kristóf (20)