Jelentkezés

Amennyiben szeretne csatlakozni hozzánk, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot!

Feldolgozás után az Önhöz közeli jobbikos szervezet képviselője fogja felkeresni.

Ki léphet be a Jobbikba?

Minden 16. életévét betöltött magyar állampolgár, a Magyarországtól elszakított területek és az emigráció magyarságának magyar állampolgársággal nem rendelkező, illetve állandó magyarországi letelepedési engedéllyel rendelkező nem magyar állampolgár tagja lehet a Jobbiknak, aki más magyarországi pártnak vagy ahhoz kötődő ifjúsági szervezetnek nem tagja, és az illető vállalja, hogy elfogadja az Alapszabályban foglaltakat, és fizeti a tagdíjat (a tagdíj mértéke 200 Ft diákoknak és nyugdíjasoknak, és 400 Ft aktívan dolgozóknak havonta, de ettől a szervezetek döntésének megfelelően lehet eltérés).

Amennyiben Ön nem a mai Magyarországon él, kattintson ide!

Amennyiben az Ön állandó lakóhelye a mai Magyarország területén található, töltse ki az alábbi adatlapot!

Csatlakozzon hozzánk!
Kérem a számot 36 - al kezdődően adja meg, pl: 36200000000
Amennyiben 14 és 30 év közötti vagy, a felnőtt pártba való jelentkezéssel párhuzamosan ennek az opciónak a kiválasztásával egyben a Jobbik IT-be is jelentkezhetsz.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Miért szavazok a Jobbikra?

Csak a Jobbik folytat egyedül határozott, karakán nemzetpolitikát, amely valóban a magyarság érdekeit szolgálja.
Gergely (27)
A Jobbikban látom egyedül a pártok közül azt, hogy a magyar nép mellet állnak és őket szolgálják.
László (56)
Mert a Fidesz és az Mszp egy ugyanazon hazaáruló banda.
István (35)
Mert csak így válhat Magyarország egy emberközpontúbb országgá. A 60 év körülieknek pedig csak a Jobbik-kormány esetén van reménye nyugdíjra.
H-G. Béla (57)
Nem bízok senkiben, bennetek sem. Azt ki kell érdemelni. Viszont látok esélyt arra, hogy tisztességesebben vezetitek majd az országot, mint most, s az elmúlt időkben hatalmon lévő gazemberek.
Csaba (41)