Jelentkezés

Amennyiben szeretne csatlakozni hozzánk, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot!

Feldolgozás után az Önhöz közeli jobbikos szervezet képviselője fogja felkeresni.

Ki léphet be a Jobbikba?

Minden 16. életévét betöltött magyar állampolgár, a Magyarországtól elszakított területek és az emigráció magyarságának magyar állampolgársággal nem rendelkező, illetve állandó magyarországi letelepedési engedéllyel rendelkező nem magyar állampolgár tagja lehet a Jobbiknak, aki más magyarországi pártnak vagy ahhoz kötődő ifjúsági szervezetnek nem tagja, és az illető vállalja, hogy elfogadja az Alapszabályban foglaltakat, és fizeti a tagdíjat (a tagdíj mértéke 200 Ft diákoknak és nyugdíjasoknak, és 400 Ft aktívan dolgozóknak havonta, de ettől a szervezetek döntésének megfelelően lehet eltérés).

Amennyiben Ön nem a mai Magyarországon él, kattintson ide!

Amennyiben az Ön állandó lakóhelye a mai Magyarország területén található, töltse ki az alábbi adatlapot!

Csatlakozzon hozzánk!
Kérem a számot 36 - al kezdődően adja meg, pl: 36200000000
Amennyiben 14 és 30 év közötti vagy, a felnőtt pártba való jelentkezéssel párhuzamosan ennek az opciónak a kiválasztásával egyben a Jobbik IT-be is jelentkezhetsz.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Miért szavazok a Jobbikra?

Azért szavazok a Jobbikra, mert az egyetlen olyan párt, amely magyar érdekeket képvisel. Ha a Jobbik nyer, akkor Magyarország újra talpra fog állni!
Erik (16)
Bízom a Jobbikban, hogy jön még szép idő és gyermekeink is hazajönnek külföldről.
Ildikó (56)
Azért, hogy azok kapják a segélyt, akiknek valójában szükségük van rá, illetve, hogy Európában végre Magyarország legyen a sok ország közül a jobbik.
Anita (18)
Mert Morvai Krisztina munkássága révén szeretném felemelni a fejemet és visszavenni az országomat!
Vilmos (22)
A Jobbik az egyetlen hiteles párt a hazai politika szemétdombján. Nem véletlenül a legnépszerűbb a fiatalok körében.
Dániel (21)