Jelentkezés

Amennyiben szeretne csatlakozni hozzánk, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot!

Feldolgozás után az Önhöz közeli jobbikos szervezet képviselője fogja felkeresni.

Ki léphet be a Jobbikba?

Minden 16. életévét betöltött magyar állampolgár, a Magyarországtól elszakított területek és az emigráció magyarságának magyar állampolgársággal nem rendelkező, illetve állandó magyarországi letelepedési engedéllyel rendelkező nem magyar állampolgár tagja lehet a Jobbiknak, aki más magyarországi pártnak vagy ahhoz kötődő ifjúsági szervezetnek nem tagja, és az illető vállalja, hogy elfogadja az Alapszabályban foglaltakat, és fizeti a tagdíjat (a tagdíj mértéke 200 Ft diákoknak és nyugdíjasoknak, és 400 Ft aktívan dolgozóknak havonta, de ettől a szervezetek döntésének megfelelően lehet eltérés).

Amennyiben Ön nem a mai Magyarországon él, kattintson ide!

Amennyiben az Ön állandó lakóhelye a mai Magyarország területén található, töltse ki az alábbi adatlapot!

Csatlakozzon hozzánk!
Kérem a számot 36 - al kezdődően adja meg, pl: 36200000000
Amennyiben 14 és 30 év közötti vagy, a felnőtt pártba való jelentkezéssel párhuzamosan ennek az opciónak a kiválasztásával egyben a Jobbik IT-be is jelentkezhetsz.
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Miért szavazok a Jobbikra?

Azért szavazok a Jobbikra, mert a fiamat egy olyan országban akarom felnevelni, ahol a közbiztonságra nincs panasz, ahol tudom hogy lesz jövője.
Lénárt (38)
Szeretnénk félelem nélkül élni, tudni, hogy nem vernek meg pár forintért vagy egy szál cigarettáért. Szeretném tudni, hogy hová lettek az ország milliárdjai.
Attila (24)
Számomra a Jobbik az egyetlen hiteles párt! Azokat a gondolatokat, értékeket, célokat képviseli, amelyeket én gondolok a mai magyar helyzetről, illetve a problémák megoldásáról. Szebb jövőt!
Károly (52)
Anyám igaz embernek nevelt, ezért gyűlölöm a hazugságot. Elég volt a nélkülözésből, ezért szavazok a Jobbikra, mert ők képesek lesznek helyrehozni a dolgokat.
Norbert (19)
Mert minden párt rossz, de ez a Jobbik.
Lajos (58)