Támogatás

A Jobbik 2010 áprilisában történelmi sikert elérve bejutott az Országgyűlésbe. Ez óriási felelősség, feladat, mely nagy terheket ró a pártra és a frakcióra. A Jobbik és a többi parlamenti párt között számos törésvonal található, ezek közül az egyik legfontosabb, hogy míg a Jobbik az egyszerű magyar emberek és a hazai kis-  és középvállalkozók segítségével, anyagi támogatásával jutott el eddig, megmutatva a tisztességes politizálás mintáját, addig a többi párt mögött folyamatosan feltűnnek a korrupciós ügyek, kétes hírű milliárdosok, vállalkozások.

A Jobbik a politikájában sem, és az anyagi támogatások terén sem szeretne letérni az eddig folytatott útjáról. Előbbi esetben szeretnénk továbbra is következetesen, csak a nemzet érdekeit szem előtt tartva politizálni, míg utóbbi terén a lobbik és a ellenszolgáltatást elváró vállalkozók pénzelése helyett továbbra is az átlagemberek és magyar vállalkozók segítségére számítunk, akik anyagi módon tudják elősegíteni a nemzet ügyét és tudják támogatni a Jobbik és az általa életre hívott szervezetek működését, nemzetmentő munkáját.

Kérem tehát, hogy amennyiben Önnek van lehetősége anyagilag is segíteni közös missziónkat, kérjük az alábbi módok valamelyikén támogasson minket!

Nagylelkű segítségét előre is köszönjük!

 

Készpénz-átutalási megbízáson (sárga csekk)
Banki átutalással
Paypal

Támogasson minket!

Miért szavazok a Jobbikra?

Mert a Jobbik az egyetlen igazi nemzeti, az ország problémáit nevén nevező és azokat valóban megoldani akaró párt.
Gergely (23)
A Jobbik a "felnőtté válásával" megtalálta az utat hozzám is! Most már elhiszem, hogy valóban kormányzóképes alternatíva. Minden erőmmel támogatom, hogy mielőbb kormányra kerüljön és bizonyíthasson.
Dániel (24)
Nincs más alternatíva jelenleg Magyarországon. A Jobbik az egyetlen párt, melynek kormányra kerülése esetén bízhatnánk abban, hogy nem lesz tovább elkótyavetyélve a magyar föld.
Gábor (43)
Végre egy párt, ami megvédené a gyengébbeket. Rács mögé tenné az idősek, nők és gyerekek bántalmazóit. Remélem, hogy sokan átállnak a Jobbik oldalára, mint ahogyan én is tettem.
Edit (63)
Mert a Fidesz és az Mszp egy ugyanazon hazaáruló banda.
István (35)