Híreink

Új lehetőségek Magyarország számára

2013-10-11 11:11
-A +A

Kovács Béla személyében először járt Európai Parlamenti képviselő Kamcsatkán.

A múlt héten tartották meg az Oroszország-EU Energetikai Parlamentközi Munkacsoport soros ülését, melynek ő tölti be a társelnöki tisztét az EP részéről.

Az orosz társelnök, a Duma Energetikai Bizottságának elnöke Iván Gracsov úr kiemelte, hogy az egységes energetikai térség nem ér véget az Uralnál, hanem abba a távol-keleti régiók is beletartoznak, melyek fejlesztése prioritást élvez mind a jelenben, mind a közeljövőben.

Mint ismeretes, maga Vlagyimir Putyin, az Orosz Föderáció elnöke hirdette meg azt a programot, melynek keretében a szibériai és a Szibérián túli régiók kiemelt fejlesztése megindult.

Az orosz fél nagyra értékelte Kovács Béla munkáját a munkacsoport létrehozásában, tevékenységi körének bővítésében, ezért őt az ülés után Kamcsatka kormányzója személyesen is fogadta.

A megbeszélés részleteiből annyit máris elárulhatunk, hogy orosz részről jelentős lehetőségeket látnak a Magyarországgal való energetikai együttműködésen túl mezőgazdasági technológiák és termékek beszerzésében is.

jobbik.hu

 

Kapcsolódó cikkek


Vona Gáborral, a Jobbik elnökével készített terjedelmes interjút az orosz székhelyű eurázsiai műhely "Gepolitika&qu
Az Oroszország-EU Parlamentközi Energetikai Munkacsoport 3. ülésére került sor Moszkvában.
Az EP áprilisi plenáris ülésén elfogadták a Szerbia uniós integrációjához vezető úttal kapcsolatos ún.

Ajánlott videók

Ajánlott cikkek

Pontosan tudjuk, hogy Farkas Flórián miért élvezheti a büntetlenséget.
A két képviselő, a Jobbik többi képviselőjéhez hasonlóan, elkötelezett annak érdekében, hogy a kiépülő korrupt fideszes diktatúra helyett, egy szabad, élhető és biztonságos Magyarországot teremtsenek.

Eseménynaptár

Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
2019 June