Híreink

Mekkora is a valódi foglalkoztatás? Kormánypropaganda, és ami mögötte van

2014-01-28 14:41
-A +A

Miközben Magyarországon minden harmadik ember nem talál magának az elsődleges munkaerőpiacon megélhetést biztosító, bejelentett munkahelyet, a közben a kormányzati propaganda sosem látott sikerről harsog. Azt nevezik sikernek, hogy valóban soha nem látott mértékű állami támogatással, a piaci, versenyszférából gyakorlatilag állami foglalkoztatássá átalakítva valahogy sikerül megőrizniük munkahelyeket, miközben a statisztikában számszerűen kimutatott növekedést egyértelműen a szánalmasan sikerült közfoglalkoztatásban részt vevő és a külföldön munkát vállalni kényszerülő emberek adják. A kormányzati „munkahely-konjunktúra” nem más, mint álságos bűvésztrükk, egyszerű munka-mutyi!

Nézzen szembe a kormány végre a valós munkanélküliséggel: a regisztrált munkanélküliekhez vegye hozzá a rendszerből kiszorultakat, a külföldön dolgozókat és a közfoglalkoztatottakat is! Rémisztő számot fognak kapni, és a dráma az egészben, hogy a négy évvel korábbihoz képest jelentősen romlott a helyzet.

A Jobbik kormányra kerülésekor leszámol az elmúlt 24 évvel, komplex, az egész gazdaságot felölelő fejlesztési, munkahely-teremtési programjával valóban értékteremtő, hosszú távon megélhetést biztosító munkahelyek százezreit fogja létrehozni.

Bertha Szilvia országgyűlési képviselő

jobbik.hu

Kapcsolódó cikkek


Az MSZP-nek azt tanácsoljuk, hogy forgassák szorgalommal a Munka Törvénykönyvét, és végre legalább egyszer olvassák végi
2012-ben a munkaügyi felügyelőségek több mint 19 ezer munkáltatót ellenőriztek, és csaknem 70 százalékuknál találtak jog
Bertha Szilvia: Megéri?
Az elmúlt évtizedben egyedi kormánydöntések keretében, több száz, esetenként milliárdos nagyságrendű támogatást kapott j

 

A Jobbik frakció növelte ivóvíz automatáinak számát, amivel ennyi műanyag flakont spórolt meg:

 

Ajánlott cikkek

"Azt látjuk, hogy a polgárosodás, a valódi kereszténydemokrácia Magyarországon nem alakult ki, ez nem tartozott a Fidesz valódi céljai közé."
A Jobbik úgy tűnt, próbál ideológia-semlegesen politizálni, szimbolikus ügyeket nem felvetni, az Elvi Nyilatkozat viszont egy határozott, mainstream jobbközép deklaráció.

Eseménynaptár

Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2020 July