Híreink

A Jobbikhoz hasonlóan a litván földvédők is népszavazással védenék termőföldjüket

2014-02-18 23:03
-A +A

Az Európai Unióhoz velünk együtt csatlakozott Litvánia példája bizonyítja, egyértelmű igény van arra, hogy megálljt parancsoljunk a külföldiek földszerzésének. A litván földvédők pontosan ugyanazzal a kihívásokkal néznek szembe, mint a magyar gazdák: az unió régebbi tagjainak és újonnan csatlakozott államainak földárai közötti óriási eltérés kizárólag a külföldi földspekulánsoknak és gigabirtokosoknak kedvez.

A litván népszavazási kezdeményezést a balti állam lakosainak már most több mint egytizede támogatta, ami okkal ad reményt a hazai földvédőknek is. A Jobbik ezért az Anyaföldvédelmi Kerekasztal által felölelt civil gazdaszervezetekkel karöltve továbbra is minden rendelkezésére álló eszközt megragad, hogy a magyar termőföldet népszavazással védje meg, s a jövőben is magyar tulajdonban tartsa.

Vona Gábor, a Jobbik elnöke

jobbik.hu

Kapcsolódó cikkek


Miközben az Orbán-kormány az elesettek védelmezőjének szerepében tetszeleg, ismételten megtagadták a segítő kéz nyújtásá
A Jobbik üdvözli a devizahitelesekért történő kiállást
Felszólítjuk a kormányzatot arra, hogy haladéktalanul üljön tárgyalóasztalhoz a demonstrációt összehívókkal és minden mé

Ajánlott cikkek

Pontosan tudjuk, hogy Farkas Flórián miért élvezheti a büntetlenséget.
A két képviselő, a Jobbik többi képviselőjéhez hasonlóan, elkötelezett annak érdekében, hogy a kiépülő korrupt fideszes diktatúra helyett, egy szabad, élhető és biztonságos Magyarországot teremtsenek.

Eseménynaptár

Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
2019 June