Híreink

Indul a Jobbik aláírásgyűjtése az ingyenes gettófelszámolásért

2014-06-16 13:14
-A +A

Indul a Jobbik aláírásgyűjtése az ingyenes gettófelszámolásért – jelentette be Jakab Péter hétfőn Miskolcon. A párt azok után döntött az aláírásgyűjtés meghirdetése mellett, miután Kriza Ákos tárgyalás nélkül vette le a múlt heti közgyűlés napirendjéről a Jobbik ingyenes gettófelszámolásról szóló javaslatát. Jakab Péter szerint minden kifizetett kétmillió forint felér egy hűtlen kezeléssel akkor, amikor a telepeket pénz nélkül is meg lehet szüntetni.

Az önkormányzati képviselő úgy véli: az, hogy a Fidesz kétmillió forintokkal akarja távozásra bírni a renitenseket nem más, mint a kormányzati rendtemetés kudarca, hiszen jogállamban a rendbontónak nem azért kell elhagynia az önkormányzat lakását, mert ezért pénz kap, hanem mert nincs más választása. A Jobbik és az Érpataki Modell Országos Hálózata ezt szemléltette szombaton, amikor a számozott utcákban bejárást tartva hívták fel a hatóságok figyelmét arra: azt, aki „drogtanyát” működtet egy önkormányzat ingatlanban, vagy lopja az áramot, nem pénzzel, hanem a törvény erejével kell távozásra bírni. Mint mondta, ez alapján a telep javát ingyen ki lehetne üríteni, ez mellesleg a fennálló jogszabályok alapján a város kötelessége is lenne.

Jakab Péter közölte: addig gyűjtik a miskolciak támogató aláírásait, amíg a Fideszt rá nem kényszerítik az ingyenes gettófelszámolás elfogadására. Az aláírásokat a Jobbik miskolci irodájában (Széchenyi u. 52.) várják hétköznaponként 10:00 – 14:00 között, valamint a Villanyrendőrnél lévő standnál 15:00 – 17:00 között.

jobbik.hu

 

Kapcsolódó cikkek


"A Jobbik csak azoknak fog önkormányzati bérlakást biztosítani, akik munkájukkal, tehetségükkel építik a közösséget
Pakusza Zoltán
Zsiga Marcell viselkedése az elmúlt 22 év politikájának állatorvosi lova: mint cseppben a tenger, úgy képződik le benne
Pakusza Zoltán
A települések adósságátvállalásával a kormány Miskolcot ideiglenesen megmentette a csődtől, a miskolciakat azonban nem,

 

A Jobbik frakció növelte ivóvíz automatáinak számát, amivel ennyi műanyag flakont spórolt meg:

 

Ajánlott cikkek

Az így befolyó milliárdokat a kormányzat köteles lenne a Magyar Munkahelyvédelmi Alapba csoportosítani.
Mentelmi jog: Boldog István, Kálló Gergely

Eseménynaptár

Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
2020 April