Van, ahol már 57 százalékon áll a Jobbik

2014-09-30 15:25

Végegyházán az önkormányzati választások közeledtével egyre inkább kezd egyértelművé válni a Jobbik Magyarországért Mozgalom erőfölénye.

Ezt támasztja alá az Iránytű Politikai és Gazdaságkutató Intézet közvélemény-kutatása is, miszerint a településen a Jobbik támogatottsága 57% a biztos pártválasztók körében. A polgármesterjelöltek versenyében szintén a Jobbik áll az élen, ugyanis a jelenlegi állás szerint Végegyházán a jobbikos Vajda Norbert a legnépszerűbb polgármesterjelölt.

s

A településen egyedüliként a helyi Jobbik állított össze egy kész programtervezetet, amivel a párt szerint a helyi lakosság „rendszerváltás” óta húzódó, és egyre kritikusabb életminőség-romlása a végéhez érhet.

alfahir.hu - jobbik.hu