Híreink

Európának tényleg vége?

2015-09-29 16:46
-A +A

Az jól látható, hogy az EU gyakorlatilag összeomlott. Jogilag még egzisztál, de lényegében már nem működik. Azok a döntések - lásd: kvótarendszer -, amiket még hoz, azok nem a fennmaradását, hanem éppen a bukását készítik elő. A vezetői pont úgy viselkednek, mint ahogy a birodalmak bukása előtt szokás: kétségbeesés, kapkodás, gőg és rettegés váltogatja egymást. És valljuk be őszintén, mekkora képmutatás van Európában, amikor a kereszténységet félti az iszlámtól! Hol van itt bármiféle kereszténység? A kereszténységet nem az iszlám fogja tönkretenni, azt Európa saját maga már tönkretette az elmúlt évszázadok során. 

Amit az EU ma félt, az egy komfortos, de gyenge; egy szabados, de lelketlen; egy gazdag, de elsatnyult világ. Ha félretesszük az érzelmeinket, a félelmeinket, a kötődéseinket, és képesek vagyunk madártávlatból nézni mindazt, ami most zajlik, akkor azt látjuk, ami a történelem örök törvénye, amit Spengler "A nyugat alkonya" művében már száz éve megjósolt: az erős elsöpri a gyengét. Szakállas nőkkel nem lehet szakállas férfiakat feltartóztatni. Ez a helyzet.

Nagyon sürgősen össze kell szedni magunkat! Nyugat-Európa talán már nem is fogja. Talán számára már túl késő. De nekünk, magyaroknak még van esélyünk, még van reményünk. Ahhoz viszont erő kell, ész kell, és ami szerintem a legfontosabb: hit kell. Azért jutottunk ide, mert a hitet elveszítettük. Az menthet meg bennünket, ha újra megtaláljuk.

Vona Gábor

jobbik.hu

 

A Jobbik frakció növelte ivóvíz automatáinak számát, amivel ennyi műanyag flakont spórolt meg:

 

Ajánlott cikkek

A Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítélete alapján a pestisracok. hu nevű áljobboldali portálnak az alábbi helyreigazítást kell közölnie.
Így a Jobbik november 9-én tartandó tisztújító kongresszusán a jelenlegi állás szerint Jakab Péter lehet az egyetlen elnökjelölt.

Eseménynaptár

Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2019 October