Híreink

Megjelent a Jobbik IT új kiadványa, az Eszmék Könyve

2015-10-13 15:55
-A +A

A Jobbik IT a szerteágazó tevékenysége mellett nagy hangsúlyt helyez tagsága képzésére és mindenki tájékoztatására, akik érdeklődnek a szervezet szellemisége és célkitűzései iránt. Az Eszmék Könyve című rövid, tömör, de világos gondolatokat megfogalmazó kiadvány egyfajta intellektuális iránytű szerepére törekszik. A közéletben, politikában való eligazodást segíti: a mindennapi információáradat és a sokszor politikai szempontok által is vezérelt félretájékoztatás világában szeretne biztos kiindulópont lenni.

Szándékunk az Eszmék Könyvének kiadásával az, hogy korunk szellemi arculatát leginkább meghatározó fogalmak, eszmék, ideológiák egyszerre tárgyilagos és saját értékrendünk szerinti magyarázatát kifejtve hatékonyan hozzájáruljunk a magyar ifjúság helyes irányú fejlődéséhez, értékrendjének kiteljesedéséhez, a személyes gyarapodáson keresztül pedig váljona hasznára politikai közösségünknek és így egész nemzetünknek is.

Az 50 oldalas, kemény kötésű kézikönyv a Jobbik IT korábbi kiadványának, a Magyar Ifjúsági Kódexnek a folytatása. Az Eszmék Könyvét országosan helyi tagozataink által fogjuk terjeszteni, első kiadásban 10 000 példányban jelenik meg. Aki igényelni szeretne ezen ingyenes kiadványból, az a jobbikit.hu/webshop/eszmek-konyve felületen teheti meg, online módon pedig a következő elérhetőségen tekinthető meg: jobbikit.hu/eszmek_konyve

Farkas Gergely, a Jobbik Ifjúsági Tagozat elnöke

jobbik.hu

 

A Jobbik frakció növelte ivóvíz automatáinak számát, amivel ennyi műanyag flakont spórolt meg:

 

Ajánlott cikkek

A Fidesz és Orbán Viktor morális szégyene, hogy polgármesteri székében marad a súlyos korrupciós-, valamint drogbotrányba keveredett Borkai Zsolt.
"A Fideszes álmok, amelyeket a magyar bérek kiugró növekedéséről szőttek, elpárologtak, nem állták ki a valóság próbáját".

Eseménynaptár

Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2019 October