Képviselőink

Potocskáné Kőrösi Anita

Videók

Életrajz

Potocskáné Kőrösi Anita 1981. május 23-án született Siófokon. 2005-ben a Dunaújvárosi Főiskola Gazdálkodási Szakán közgazdász oklevelet szerzett regionális gazdaságtan specializáción. Főiskolai tanulmányait követően elvégezte a mérlegképes könyvelői és adótanácsadói képesítéseket, mindkét szakterületen regisztrációval rendelkezik. 2013-ban vette át a Pannon Egyetem számvitel mesterképzési szak vezetői számvitel, valamint ellenőrzés és könyvvizsgálat szakirányokon teljesített jeles minősítésű oklevelét.
Ugyanebben az évben a Kaposvári Egyetem Gazdálkodás- és Szervezéstudományok Doktori Iskolájába nyert felvételt és kezdte meg doktori tanulmányait, ahol jelenleg doktorjelölt. Német nyelvből felsőfokú „C” típusú, valamint angol nyelvből középfokú „C” típusú nyelvvizsgával rendelkezik.
2005-től számviteli ügyintézőként egy siófoki könyvelőirodában, majd 2010-től egy nagyvállalat számvitel és adószakértőjeként dolgozott szintén Siófokon. 2014 és 2018 között Siófok Város Önkormányzatának Alpolgármestere, melynek keretében többek között a gazdasági döntések előkészítésében segítette a siófoki képviselő-testület munkáját. 2016-tól a Jobbik Magyarországért Mozgalom Siófoki Alapszervezetének elnöke, a 2018. évi országgyűlési választáson a párt országos listája alapján szerzett képviselői mandátumot.
Férjével és két gyermekével Siófokon él.

Javasolt hírek

Az elmúlt hetekben újabb megdöbbentő eseteknek lehettünk tanúi, melyek teljesen jogosan okoztak közfelháborodást.

Országos elnökség

Képviselőink

• a Jobbik alelnöke, országgyűlési képviselő, az Európai Ügyek Bizottságának alelnöke
  • országgyűlési képviselő