Csöbör Katalinnak már nem számítanak a választók?

2018-11-12 12:17

Ezt a kérdést tette fel hétfői miskolci sajtótájékoztatóján Cseléné Figula Edina, a Jobbik önkormányzati képviselője azok után, hogy a város fideszes országgyűlési képviselője két hónapja nem válaszol a jobbikos politikus megkeresésére.

Az ellenzéki képviselő még augusztusban kérte írásban Csöbör Katalint, adjon tájékoztatást, milyen ütemterv szerint kívánja megoldani a martinkertvárosi csapadékvíz-elvezetés problémáját. A városrészben ugyanis kisebb esőzés után is háztól házig ér a víz. Cseléné azok után fordult a településrész fideszes képviselőjéhez, miután a csapadékvíz-elvezetés rendezését a miskolci városvezetés rendre pénzhiányra hivatkozva utasította el.

Két hónap telt el, de válasz nem érkezett Csöbör Katalintól, ezért – miután úgy tűnik, április 8. után már nem fontosak a Fidesznek a választók - Cseléné Figula Edina jelezte, saját országgyűlési képviselőjükhöz, Jakab Péterhez fordul, hogy a kertvárosiak kérését, miszerint legyen megfelelő csapadékvíz-elvezetés, vigye a parlament elé.

Jobbik Miskolci Alapszervezete

Nem támogattam Ursula von der Leyen megválasztását az Európai Bizottság elnöki székébe.

Mon
Tue