Felkészültek a télre: hóra nem számítottak

2018-11-28 13:16

A Jobbik megdöbbenéssel tapasztalta, hogy pár centi hóval se tud megbirkózni a Városgazda Nonprofit Kft. Miskolcon. Két hete még arról számolt be az önkormányzati lap, hogy hóügyeletet működtet Miskolc önkormányzata a városgazda közreműködésével a téli síkosságmentesítési és hóeltakarítási feladatok megszervezése érdekében.

Az önkormányzati fenntartású utak takarítására mindösszesen 6 darab tolólapáttal felszerelt szórógép áll rendelkezésre, a munkát pedig adott esetben 8 nagy és 8 kompakt kotró-rakodógép tudja segíteni.

A tegnapi pár centis hó ugyanakkor remekül reprezentálta, hogy ez a pár gép teljes mértékben elégtelen egy Miskolc méretű település kiszolgálására, bár az sem kizárt, hogy sofőrt se találnak a járművekre. Az biztos, hogy tegnap az Avasra vezető utakon vészvillogóval állt a kocsisor az útszélén, a helyi buszjáratokkal egyetemben.

Reméljük a nagyobb havazásra nagyobb intenzitással készül a város.

Szilágyi Szabolcs, a Jobbik önkormányzati képviselője

Országjárásba kezd a Jobbik alelnöke, hogy megoldást találjon vidéki települések problémáira.
Felszólítja a kormányt a Jobbik arra, hogy tisztázza az uniós források szabálytalan felhasználása miatti százmilliárdos korrekció körülményeit.

Mon
Tue