Győzött az elszánt akarat, győzött az igazság!

2019-03-21 22:38

Az elmúlt hetekben többször felszólaltam a parlamentben, és sajtótájékoztatókon is kértem a magyar kormányt, hogy üljön le stratégiai partnerével, a Hankookkal tárgyalni, és segítse a magyar dolgozóink érdekeit érvényesíteni. Napok óta sztrájkoltak ugyanis tisztességes munkáért tisztességes bért követelve honfitársaink. Mindannyiszor elutasítást kaptam – a dolgozókkal együtt –, mondván, a kormánynak nem célja, hogy beavatkozzon. A sztrájkolók egyedül maradtak küzdelmükben, de elszántan harcoltak igazukért a dél-koreai vezetéssel: nemet mondtak a megfélemlítésre és a zsarolásra is.

Ma este győzött végre ez az elszánt akarat, győzött az igazság: megszületett a megállapodás a Hankookban. A dolgozók szabadságharcot vívva egy egész országnak megmutatták, a magyar nem rabszolgának született, térdre kényszerítették a dél-koreai vezetést! Gratulálok a sztrájkban résztvevőknek bátor kiállásukért, a kormánynak pedig üzenem: szégyelljék magukat!

Pintér Tamás, a Jobbik országgyűlési képviselője

A Jobbik továbbra is folyamatosan erősödik Bács-Kiskun megyében.
Vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezi a Jobbik annak feltárására: vannak-e magyar vonatkozásai a Strache-ügynek.

Mon
Tue