Fideszes példamutatás: se a Bibliát, se a törvényt nem tisztelik

2019-04-18 14:57

A miskolci és a debreceni bíróság után a Kúria is arra kötelezte a Fidesz miskolci frakcióvezetőjét, Soós Attilát, hogy a város közgyűlése előtt kérjen bocsánatot Jakab Pétertől, és fizessen neki sérelemdíjat, amiért azt hazudta a miskolci nyugdíjasoknak, hogy a Jobbik politikusa megsértette őket.

Úgy tűnik, a miskolci Fidesz bankárpolitikusa csak a hazudozásban bátor, de ahhoz már gyáva, hogy meg is fizesse a hazudozás árát, ugyanis azontúl, hogy mind a mai napig nem fizette ki a százezres sérelemdíjat, a mai napon megtartott közgyűlésen semmibe vette a Kúria azon döntését is, hogy nyilvánosan bocsánatot kérjen.

Ha már a fideszes politikus a Bibliát nem tiszteli, legalább a törvényeket tisztelje. Ennek érdekében Jakab Péter végrehajtási eljárást kezdeményez a kormánypárt hazudozója ellen. Emellett a miskolci Jobbik elvárja, hogy Soós Attila ne csak Jakab Pétertől, hanem a becsapott nyugdíjasoktól is kérjen bocsánatot.

Bízunk benne, hogy az őszi önkormányzati választáson a miskolciak határozott véleményt fognak mondani az ilyen embereket a soraiban megtűrő, vagyis a törvényekre és a keresztény értékekre is fittyet hányó városvezetésre.

Jobbik Miskolci Alapszervezete

Nem támogattam Ursula von der Leyen megválasztását az Európai Bizottság elnöki székébe.

Mon
Tue