Üdvözletünket küldjük Svájcból! :-)

2019-05-07 18:04

A svájci "Zollinger Stiftung" otthon felajánlásának köszönhetően kiváló állapotú ágyakkal, bútorokkal és egyéb berendezésekkel gazdagodhat a Bükkszenterzsébeten létesülő idősek otthona. :-)
Hazánkban sajnos a drasztikus szakemberhiány és az intézmények hosszú várólistái miatt egyre nagyobb problémát jelent az időseink ellátása és elhelyezése. A lakossági igényeket felismerve, a kis Heves megyei település mert nagyot álmodni és egy új otthon létrehozásába kezdett. Az építési munkálatok jelenleg is gőzerővel folynak, azonban forráshiány miatt a bútorok beszerzése óriási problémát jelentene számukra. A svájci otthon felajánlásának köszönhetően, több millió forint értékben gazdagodhat az intézmény kiváló állapotú berendezésekkel, így az építkezés befejeztével meg tudja nyitni kapuit az ellátásra szoruló időseink előtt.
Fáradt vagyok, mivel egész éjszaka vezettem, hogy mire a kamion megérkezik, neki tudjunk állni felpakolni. Mégis rendkívül boldognak
érzem magam, amiért segíteni tudtam. :-) Számomra a nemes célok, a segítségnyújtás az, ami a fő üzemanyagot jelenti a mindennapokban. Ettől vagyok boldog. Ettől érzem magam teljesnek. Ezért is szerettem mentő dolgozóként és az egészségügyben dolgozni.
Hálásan köszönöm a segítséget Erikának, aki hihetetlenül lelkiismeretesen és lelkesen segített a lebonyolításban. Erika nélkül az ágyak nem hazánkba kerültek volna, hanem egy másik kelet európai országba...
Köszönöm továbbá az önzetlen segítséget barátaimnak, akik már több alkalommal bizonyították, hogy bármikor számíthatok rájuk, valamint köszönettel tartozom a Jobbik svájci baráti tagozatának is.

Mivel sajnos hazánk óriási lemaradással küzd az egészségügyi, oktatási és szociális intézmények terén is, így én a jövőben is azért dolgozom majd, hogy a külföldi segítségnyújtás a lehető legtöbb helyre eljusson.
Most pedig irány haza, Magyarországra!Rig Lajos Facebook-bejegyzése: Üdvözletünket küldjük Svájcból! :-)

Rig Lajos

A Fidesz és Orbán Viktor morális szégyene, hogy polgármesteri székében marad a súlyos korrupciós-, valamint drogbotrányba keveredett Borkai Zsolt.
"A Fideszes álmok, amelyeket a magyar bérek kiugró növekedéséről szőttek, elpárologtak, nem állták ki a valóság próbáját".

Mon
Tue