A Jobbik hivatalosan is bemutatta EP-kampányfilmjét

2019-05-18 16:38

A Jobbik szombaton egy sajtótájékoztató keretében bemutatta a május 26-i európai parlamenti választásra buzdító kampányfilmjét. Brenner Koloman, a Jobbik országgyűlési képviselője és EP-képviselőjelöltje elmondta: reményeik szerint a kampányfilm nagyon sok választót meg fog győzni arról, hogy támogassák az EP-programjukat.

A következő napokban a kampányfilm az RTL Klubon és a közmédiában lesz látható, illetve a közösségi oldalakon fogják terjeszteni. Brenner Koloman hangsúlyozta, május 26-án arról dönthetnek a magyar emberek, hogy milyen országban szeretnének élni.

alfahir.hu - jobbik.hu

Diákok, szülők és pedagógusok számára is érthetetlennek tűnik, hogy amíg a bölcsődéket és az óvodákat megnyitják, addig a köznevelésben az „adok is, meg nem is" a jellemző.
Jó néhányszor letelt már az a bizonyos két hét, amit még a 2010-ben hatalomra került Orbán-kormány belügyminisztere, Pintér Sándor ígért, mondván, ennyi idő alatt helyre fogja állítani a rendet.

Mon
Tue