Miért hagyja a kormány, hogy no-go zónává váljon az ország?

2019-05-20 14:44

Sokszorosan letelt a „két hét”, de időről-időre sokkoló brutalitású hírek látnak napvilágot az emberbőrbe bújt, két lábon járó, öregező sakálok indokolatlanul erőszakos gaztetteiről. A minap hajdúhadházi otthonában vertek agyon hatezer forintnyi prédáért és némi édességért egy idős férfit olyanok, akiknek családi példaképei börtöntöltelékek, háziállataik pitbullok, és már nagyon korán megismerték a zombidrogok világát, de azon kívül semmi mást. A paleolit kőkor erkölcsi színvonalán élő, rettenetes bűncselekményeket elkövetők semmiféle emberi vonást nem mutatnak, hiszen embertársaikra csak zsákmányállatként tudnak tekinteni. Ugyanúgy viselkednek, mint az igazi sakálok, mert áldozataik rendszerint az öregek, a magányosak, a magukért kiállni képtelenek közül kerülnek ki.

A migránsokkal riogató, a magyaroknak védelmet ígérő, de az ország egyre nagyobb területeiről kivonuló államhatalom számos településen magára hagyta a rettegésben élő, keserves munkával összekuporgatott kis vagyonkájukat és az életüket féltő törvénytisztelő polgárokat, védtelen időseket. A méltatlanul kezelt kisrendőrök sorra szerelnek le a testülettől, az ügyészség pedig sokszor inkább a bűnözőket mentegeti.

A Jobbik viszont soha nem nyugszik bele, hogy a domesztikálatlan ordasoké legyen hazánk, s hiszünk abban, hogy az elkövetők igavonó baromként robotolva kellene, hogy visszafizessék a társadalomnak mindazt a kárt, amit elkövettek ellene. A Jobbik soha nem fogja hagyni, hogy a szociálparazita és bűnöző életmódra berendezkedett rombolók túszává, egyfajta háborús övezetté, ellenséges törzsi területté váljon a magyar vidék! Minden becsületes, törvénytisztelő polgárnak baráti jobbot nyújtunk, de valljuk, hogy a rend- és közbiztonság helyreállításának érdekében a törvény erejének készen kell állni a büntető ökölcsapásra is!

Ander Balázs, a Jobbik alelnökeSajtóközlemény: Miért hagyja a kormány, hogy no-go zónává váljon az ország?

Háromszáz hektárig fizetné ki a gazdálkodóknak a földek után igényelhető területalapú támogatást a Jobbik.
A Jobbik nem szeretné, ha a tiszaújvárosi beruházáshoz hasonlóan vendégmunkásokat telepítenének be a Budapest alatti szénhidrogénmezők kitermeléséhez.

Mon
Tue