A Jobbik péntek délelőttre hívta össze a Nemzetbiztonsági Bizottságot

2019-05-21 15:06

Az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottság elnökeként péntek délelőtt rendkívüli bizottsági ülést hívtam össze, hogy megvizsgáljuk a Strache-botrány magyar vonatkozású szálait. Heinz-Cristian Strache a kiszivárgott videófelvételen többek között orosz befolyásról beszél, valamint „isteníti” Orbán Viktor sajtószabadságot korlátozó intézkedéseit.  A Jobbik szerint a felvételen elhangzottak lehetséges nemzetbiztonsági kockázatokat is felvetnek hazánkra nézve.

Mirkóczki Ádám, a Nemzetbiztonsági Bizottság elnökeA Jobbik péntek délelőttre hívta össze a Nemzetbiztonsági Bizottságot

Diákok, szülők és pedagógusok számára is érthetetlennek tűnik, hogy amíg a bölcsődéket és az óvodákat megnyitják, addig a köznevelésben az „adok is, meg nem is" a jellemző.
Jó néhányszor letelt már az a bizonyos két hét, amit még a 2010-ben hatalomra került Orbán-kormány belügyminisztere, Pintér Sándor ígért, mondván, ennyi idő alatt helyre fogja állítani a rendet.

Mon
Tue