Képviselőink

Dudás Róbert

Mottó: "De ha valaki csak az egyéni érdekét tudja nézni, akkor ezt hagyja abba. Lépjen ki, nyisson egyéni vállalkozást, mert ott tényleg csak saját magával kell foglalkoznia. A politikának ennél sokkal többnek kell lennie, sokkal többről kell szólnia."

 

 

Videók

Életrajz

Dudás Róbert vagyok, 1973. december 11-én születtem Egerben, és születésem óta Mátraballán élek. Általános iskolai tanulmányaimat, Mátraballán illetve Recsken végeztem, majd Salgótarjánban szereztem gépgyártástechnológiai technikusi középfokú végzettséget. Hosszú éveken keresztül dolgoztam műszaki területen, míg 2006-ban felvételt nyertem az egri Főiskola politológia tanszékére, ahol 2009-ben sikeres államvizsgát tettem, és végeztem, mint Nemzetközi kapcsolatok szakértő, Regionális közpolitika szakértő. 2015-ben a Debreceni Egyetemen szereztem angol középfokú nyelvvizsgát.

Családi állapotomat tekintve elvált vagyok, 2011 óta élek élettársi kapcsolatban jelenlegi párommal, és közösen neveljük két gyermekünket. Benedek 2014 május 21-én, Lara pedig 2019 március 31-én született. Házasságomból született Dominik fiammal is napi kapcsolatban vagyok, így elmondhatom, hogy mindhárom gyermekem nevelésében aktívan részt veszek, bár ő már nagykorú, hiszen 2001-ben született.

2009-ben csatlakoztam a Jobbikhoz, és első megbízatásként a pétervásárai választókerület országgyűlési képviselőjelöltje lettem, melyet jó eredménnyel, a második helyen zártam. Ezt követően kerültem be a Heves Megyei Közgyűlésbe, ahol 2010-2012 között, a Megyei Szociális és Egészségügyi Bizottság elnöke voltam, 2014-től pedig a Megyei Pénzügyi Bizottságot vezettem. E mellett 2010 óta a képviselőcsoportunk frakcióvezetői feladatait is elláttam.

2010-ben Mátraballán is képviselővé választottak, majd 2014-ben elindultam a polgármesteri tisztségért, melyet annak sikeres megszerzése óta társadalmi megbízatásban láttam el.

2014 év végén, megalakítottuk a Magyar Polgármesterek Közösségét, melynek 2 évig töltöttem be az elnöki tisztségét.

2015 januárjától voltam tagja, az Önkormányzati Tisztségviselők Európai Uniós Közgyűlésének, a Régiók Bizottságának Brüsszelben. A 12 fős nemzeti delegáció tagjaként képviseltem az önkormányzati ügyeket a legfelsőbb szinten az Európai Unióban, ott, ahol az ország 3200 településvezetője, valamint több tízezer képviselője közül mindössze két polgármester volt tagja az adott ciklusban a nemzeti delegációnak, így egy kormánypárti polgármester mellett, én képviseltem az ellenzéket polgármesteri beosztású önkormányzati tisztségviselőként.

2011 óta vagyok a Jobbik Heves megyei elnöke, illetve a regionális igazgatói rendszer felállítása óta Heves, Nógrád, majd 2017 őszétől Jász-Nagykun-Szolnok Megye igazgatói feladatait is elláttam.

A 2019 október 13-i önkormányzati választásokat követően, a Jobbik képviselőcsoportjának bizalmából országgyűlési képviselői megbízatást szereztem, melyet 2019. november 18-i eskütételem óta látok el.

 

Javasolt hírek

17 milliárd forintért vette meg az állam az erőművet, amiért Mészáros két éve 6 milliárdot fizetett!

Országos elnökség

Képviselőink

 • Szilágyi György
  A Jobbik alelnöke, országgyűlési képviselő, a Törvényalkotási bizottsága tagja, az Országgyűlés jegyzője, frakcióvezető-helyettes, a Jobbik szóvivője
 • A Jobbik alelnöke, országgyűlési képviselő, a Népjóléti bizottság tagja, a Kulturális bizottság alelnöke
 • országgyűlési képviselő, a Külügyi és a Nemzeti összetartozás bizottság tagja
 • A Jobbik alelnöke, országgyűlési képviselő, a Népjóléti bizottság alelnöke, frakcióvezető-helyettes, az Országgyűlés jegyzője
 • országgyűlési képviselő, a Fenntartható fejlődés bizottságának alelnöke
 • országgyűlési képviselő, a Törvényalkotási bizottság tagja
 • A Jobbik alelnöke, országgyűlési képviselő, a Törvényalkotási bizottság tagja
 • Balczó Zoltán
  országgyűlési képviselő, a Törvényalkotási bizottság tagja
 • Országgyűlési képviselő, az Igazságügyi bizottság alelnöke
 • országgyűlési képviselő, a Mezőgazdasági bizottság tagja
 • A Jobbik elnöke, országgyűlési képviselő, a Jobbik frakcióvezetője
 • országgyűlési képviselő, a Törvényalkotási bizottság tagja, a Nemzetbiztonsági bizottság elnöke
 • Gyöngyösi Márton
  a Jobbik elnökhelyettese, EP képviselő
 • országgyűlési képviselő, a Népjóléti bizottság tagja
 • Magyar Zoltán
  országgyűlési képviselő, a Mezőgazdasági bizottság alelnöke
 • Z. Kárpát Dániel
  a Jobbik alelnöke, a Vállalkozásfejlesztési bizottság elnöke
 • A Jobbik alelnöke, országgyűlési képviselő, a Költségvetési bizottság tagja, a Gazdasági bizottság tagja