Híreink

Felszólítjuk a kormányt, Orbán Viktort és tettestársait, hagyják abba a társadalom szétforgácsolását!

2020-01-17 08:15
-A +A

Budapest, XIII. kerület, Népfürdő utca, irodaház, kávézó, kantin, munkaidő vége, emberek sokasága az utcán és az épületben. Eközben valaki ugyanitt az emberek szeme láttára halálra ver egy nőt. Halálra ver egy Embert. Odáig jutott a társadalom, hogy a szeme láttára halálra verhetnek valakit.

Ez ennek a politikai rendszernek a terméke. Ez Orbán Viktor terméke. Az erőszak is, és a közöny is. A Jobbik Magyarországért Mozgalom mindent megtesz azért, hogy a társadalomba visszahozza a békét. A társadalomba visszahozza a szolidaritást.

Felszólítjuk a kormányt, Orbán Viktort és tettestársait, hagyják abba a társadalom szétforgácsolását!

Felszólítjuk az egyházakat, hogy munkájuk során kezdjék el leküzdeni a társadalom széttöredezettségének következményeit!

A népet pedig arra kérjük, tartson mindenki önvizsgálatot, s kezdje el megfogni valamely embertársa kezét, figyeljen nemzettársaira, mert ha nem, szétzúznak minket itt, a Kárpát-medencében.Varga-Damm Andrea Facebook-bejegyzése

Varga-Damm Andrea, országgyűlési képviselő

 

A Jobbik frakció növelte ivóvíz automatáinak számát, amivel ennyi műanyag flakont spórolt meg:

 

Ajánlott cikkek

"Azt látjuk, hogy a polgárosodás, a valódi kereszténydemokrácia Magyarországon nem alakult ki, ez nem tartozott a Fidesz valódi céljai közé."
A Jobbik úgy tűnt, próbál ideológia-semlegesen politizálni, szimbolikus ügyeket nem felvetni, az Elvi Nyilatkozat viszont egy határozott, mainstream jobbközép deklaráció.

Eseménynaptár

Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2020 July