A Jobbik kerülne kormányra a Facebook alapján

2012-11-16 16:01

Amennyiben most vasárnap lennének a választások a Jobbik megelőzné a jelenleg hatalmon lévő Fideszt, egy felmérés szerint.

Napjainkban egyre fontosabb szerepet tölt a politikai pártok életében az internet és azon belül is a facebook, melyen keresztül interaktív módon képesek kapcsolatot tartani szimpatizánsaikkal. Magára valamit is adó párt és annak prominens személyei nem tehetik meg, hogy ne rendelkezzen a világ legnépszerűbb közösségi oldalán saját profilja.

Az egyik internetes blog, a pártok facebook profiljainak lájkolási száma alapján kiszámolta, hogy a jövőben 199 főre fogyatkozó parlamentbe mely pártok mennyi képviselőt tudnának bejuttatni.

Amennyiben most vasárnap lennének a választások és csak a pártok facebook profiljainak lájkolását vennénk figyelembe, akkor a 199 fős parlamentben a Jobbik 37,8 százalékkal 78 képviselővel lenne jelen Magyarország törvényhozó hatalmában. A Fidesz elveszítené kétharmados többségét és csak 46 mandátummal rendelkezne. A liberális LMP megelőzné az MSZMP utópártját, az MSZP-t. Előbbi 31, míg utóbbinak 20 mandátummal kellene beérnie.

osztjonapot.blog.hu nyomán – barikad.hu

Dunaújváros pénzzel hálálta meg szociális dolgozóinak a megfeszített munkát, de az önkormányzat által adott rendkívüli juttatásra rótt állami adók nélkül több kerülhetett volna az emberek zsebébe.
Folytatódik a kormánymédia bírósági vesszőfutása.
Több mint száz résztvevővel tartott gyűlést a Jobbik Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei 5.számú választókerülete.
Gyöngyösi Márton nyílt levele Kiss Antal teológusnak.
A Jobbik petíciót indít a kormányzat befolyásolási törekvései miatt

Mon
Tue