Események

Budapest XVIII. - Étel- és ruhaosztás

Esemény részletei:

Üllői út haladás út sarok
a Lőrinci piac mellett
Budapest
1183
Magyarország
2014. 11. 08.
08:00 - 12:00

A Jobbik XVIII. kerületi szervezete immár hatodik alkalommal, 2014. november 8-án ÉTEL- és RUHAOSZTÁST tart. A jótékonysági akció a Jobbik kerületi tagjainak és szimpatizánsainak felajánlásából valósul meg.

Rendezvény helyszíne: XVIII. kerület, Üllői út – Haladás utca sarok, a Lőrinci piac mellett, a rendőrkapitánysággal szemben.

Ruhaosztás 8.00 órától,
Ételosztás 11.00 órától

500 adag helyben főzött babgulyással és a kerületi polgárok adományaiból származó több zsáknyi felajánlott ruhával szeretnénk könnyíteni a rendezvényre látogatók helyzetén.

A Magyar Önvédelmi Mozgalom részvételével támogatja az eseményt, a helyszínen tagtoborzást tartanak, minden érdeklődőt szeretettel várnak! A rendezvényen László Attila, a mozgalom vezetője is tiszteletét teszi.

Jobbik XVIII. kerület

Legfrissebb híreink

Lassan már nincs hét, nincs nap, hogy ne derüljön ki egy-egy kötvényt vásárló Fidesz-migránsról, hogy a jelenléte és tevékenysége biztonsági kockázatot jelent Magyarországnak.
Évek óta hangoztatjuk, hogy a Fidesz politikája a szakadék szélére taszítja a magyar közoktatást.
Ne kaphassanak közpénzt azon "sajtóorgánumok", amelyeket egy adott évben háromszor is elmeszelt a bíróság.
Az alakuló ülésen résztvevő tagok elnöknek Kovács Rajmundot, alelnöknek dr. Varga-Damm Andrea országgyűlési képviselőt választották meg.
Hogyan lelhetnénk meg méltó helyünket Európában? A magyar nemzeti oldal egészen a legutóbbi időkig komoly problémával szembesült ezen a téren.