Események

Budapest XVIII. - Étel- és ruhaosztás

Esemény részletei:

Üllői út haladás út sarok
a Lőrinci piac mellett
Budapest
1183
Magyarország
2014. 11. 08.
08:00 - 12:00

A Jobbik XVIII. kerületi szervezete immár hatodik alkalommal, 2014. november 8-án ÉTEL- és RUHAOSZTÁST tart. A jótékonysági akció a Jobbik kerületi tagjainak és szimpatizánsainak felajánlásából valósul meg.

Rendezvény helyszíne: XVIII. kerület, Üllői út – Haladás utca sarok, a Lőrinci piac mellett, a rendőrkapitánysággal szemben.

Ruhaosztás 8.00 órától,
Ételosztás 11.00 órától

500 adag helyben főzött babgulyással és a kerületi polgárok adományaiból származó több zsáknyi felajánlott ruhával szeretnénk könnyíteni a rendezvényre látogatók helyzetén.

A Magyar Önvédelmi Mozgalom részvételével támogatja az eseményt, a helyszínen tagtoborzást tartanak, minden érdeklődőt szeretettel várnak! A rendezvényen László Attila, a mozgalom vezetője is tiszteletét teszi.

Jobbik XVIII. kerület

Legfrissebb híreink

A Jobbik szerint több ezer, a közösségi közlekedéshez közvetlenül kapcsolódó P+R parkolóhelyre lenne szükség a fővárosban.
Meg sem lehet számolni, hány alkalommal közölt a Fidesz propagandagépezete a Jobbikról és politikusairól képtelen hazugságokat az elmúlt pár évben.
Hazaárulással is felér, hogy a magyar kormány az orosz érdekeket támogatva kifarolt egy magyar gazdasági társaság nemzetközi terjeszkedése, beruházása mögül.
A Jobbik szerint szükség van a pártjuk által kezdeményezett népszavazásra a sajtószabadság visszaállítása érdekében, egyes médiumoknál ugyanis a kiegyensúlyozott tájékoztatás látszata sincs meg.