Események

Ha Neked is égő! - Fáklyás tüntetés

Esemény részletei:

Lendvay út 28.
Budapest
1062
Magyarország
2017. 12. 15.
17:00 - 18:00
December 15-én, pénteken fáklyás tüntetést tartunk a Fidesz Lendvay utcai székháza előtt. Gyere el, és tiltakozzunk közösen a kiépülő orbáni diktatúra ellen! A felszólalókat hamarosan közzétesszük. Oszd meg az eseményt és hívd meg ismerőseidet!
Támogatási felhívás: A Jobbik a magyar emberek segítségét, támogatását kéri

Az Állami Számvevőszék a legsötétebb diktatúrákat idéző módon, rögtönítélő bíróságként, a fellebbezés lehetősége nélkül kiszabott a Jobbikra egy 663 millió forintos büntetést, amelynek egyetlen valódi célja a Jobbik a választásokon való indulásának megakadályozása.

Ez a maradék magyar demokrácia végleges felszámolásának első lépése. Ma mi vagyunk soron, holnap a többi ellenzéki párt, holnapután lehet, hogy Ön.

Ahhoz, hogy a kormányváltásra egyedül esélyes ellenzéki pártként el tudjunk indulni a választásokon, az Ön segítségére is szükségünk van. A Jobbiknak jelenleg ugyanis nem áll a rendelkezésére ennek a pénzösszegnek a töredéke sem, a büntetés összege ugyanis nagyjából 17 havi állami támogatásunknak felel meg. Amennyiben ezt nem sikerül kifizetnünk, akkor a NAV a párt bankszámláján lévő a működésre félretett pénzt is lefoglalhatja, a pártirodák ajtajára lakat kerülhet, a párt teljes infrastruktúráját lefoglalhatják és elárverezhetik, így az esélyét is elvehetik a Jobbik választáson való indulásának.

A pénzbeli adományoknál nincs sem minimum, sem maximum értékhatár meghatározva, minden jó szívvel adott akár kicsi, akár nagy támogatást hálásan elfogadunk, mert minden egyes forint számít ennek az ördögi tervnek a megakadályozáshoz.

Kérjük segítse adományával a kormányváltó erőt, hogy megvédhessük Magyarországot és a demokráciát!

Egy politikai pártot a hatályos törvények alapján csak magyar állampolgár magánszemélyek támogathatnak.

Adományát eljuttathatja hozzánk személyesen az OTP bármelyik helyi fiókjában befizetve, banki átutalással, illetve bármely postahivatalban sárga/rózsaszín csekken befizetve. Mindhárom esetben kérjük vigye magával az alábbi adatokat:

 

Belföldről történő utalás esetén:

Számlatulajdonos neve:  Jobbik Magyarországért Mozgalom

Bankszámlaszám: 11705008-20485643-00000000

Közlemény: adomány, adományozó lakcíme

 

Külföldről utalás esetén:

Számlatulajdonos neve: Jobbik Magyarországért Mozgalom

Számlatulajdonos címe: 1113 Budapest, Villányi út 20/B

SWIFT(BIC) code: OTPVHUHB

IBAN: HU47117050082048564300000000

Számlavezető bank neve: OTP Bank Nyrt.

Számlavezető bank címe: 1052 Budapest, Deák Ferenc u. 7-9.

 

Helyszíni befizetés: 
 
Jobbik központi irodája, Budapest 1113, Villányi út 20/A, munkanapokon 9 órától 16:30-ig

 

Kérjük lakcímét mindhárom esetben adja meg részünkre, hogy, ha az Állami Számvevőszék most abba kötne bele, hogyan tudtuk ellenőrizni azt, hogy csak magyar állampolgárok adományait fogadtuk el, akkor legyen egy kapcsolatfelvételi lehetőségünk Önhöz, amely segítségével rá tudunk Önnél kérdezni az állampolgárságára.
 

Ha az adományozással kapcsolatban kérdése van, várjuk levelét az adomany@jobbik.hu címre.

Támogatását előre is köszönjük!

 

 

Legfrissebb híreink

Magyarország ebben is Európa szégyenpadjára került.
A kormányzat arcátlan módon szüntette meg a lakáscélú előtakarékosság állami támogatását, ily módon fiatalok és idősebbek tízezreit zárta ki az otthonteremtést segítő lehetőségek közül.
"Reméljük, hogy ezen ügyek lecsengése után nem fogják Simonka Györgyöt kimenteni ebből a helyzetből..."
Mindenki a rádióhoz!
Ezt a kérdést tette fel csütörtöki miskolci sajtótájékoztatóján Jakab Péter, miután a Fidesz országgyűlési képviselői megszavazták a lakástakarékok állami támogatásának eltörlését.