Események

Magyarország
2014. 03. 21.

Ferenczi Gábor - Veszprém megye 4. választókerület

Ferenczi Gábor magyar-német szakos tanár, művelődésszervező. A kétgyermekes családapa a 2006-os események hatására vállalt szerepet a közéletben először a Magyar Gárda, később a Jobbik soraiban. Jelenleg a párt Veszprém megyei elnöke, az Országos Választmány alelnöke. 2010-ben országgyűlési képviselővé választották.

Az Oktatási, Tudományos és Kutatási Bizottság tagjaként főként a színvonalas közoktatás és szakképzés megteremtéséért küzd. Számos alkalommal felszólalt a pápai húsgyár, a vörösiszap-katasztrófa, az egyre romló közbiztonság kérdésében, a kórházak leépítése ellen és a cukorbetegek érdekében is. Legfontosabb céljának az ország erőforrásainak nemzeti célú hasznosítását, a vidék felemelését, az elvándorlás megállítását és a magyarság gyarapodását elősegítő családpolitika kialakítását tartja.

Legfrissebb híreink

Ezúttal az m1 gondolta azt, hogy nekik is fel kell zárkózniuk a habonyi hazugsággépezethez.
A magyar kultúra napján nemzeti identitásunk és hagyományunk ápolásának fontosságára is figyelmet kell fordítanunk amellett, hogy megköszönjük a kulturális szférában dolgozók áldozatos munkáját.
Vona Gábor szerint összeomlott a Fidesz hazugsággyára.
A Jobbik több lépést javasol a kivándorlás csökkentése érdekében.