A 21. századi Magyarország nem képzelhető el kulturális értékeink megbecsülése nélkül

2018-01-22 13:29

A magyar kultúra napján nemzeti identitásunk és hagyományunk ápolásának fontosságára is figyelmet kell fordítanunk amellett, hogy megköszönjük a kulturális szférában dolgozók áldozatos munkáját.

A Jobbik szerint a 21. századi, modern Magyarország nem képzelhető el kulturális értékeink megbecsülése, identitásunk megélése nélkül, amely a nemzeti egység helyreállításához is hozzájárulhat. A mai nap is egy remek alkalom arra is, hogy kifejezzük hálánkat azoknak, akik mindennapjaikban munkájukkal segítik közösségünket abban, hogy erre lehetőségünk legyen. Kormányra kerülése esetén a Jobbik mindent meg fog tenni azért, hogy a szférában dolgozók anyagi és társadalmi elismerését növelje.

Dúró Dóra az Országgyűlés Kulturális bizottságának elnöke

A Jobbik üdvözli Székely László ombudsman azon megállapítását, miszerint a diákhitellel kapcsolatos kedvezményeket ki kell terjeszteni az apákra is.
Orbán Viktor egyszer és mindenkorra adjon számot, hogy milyen üzleti és egyéb kapcsolatokat ápol Zaid Naffával.

2018 augusztus