28.500 Ft- NEKI EGY HÓNAP, NEKIK CSAK EGY EBÉD

2019-12-28 07:52
Az elmúlt 11 évben érdemben csak a saját és holdudvarának fizetését emelte az Orbán-kormány. Érhető, kell az új jacht, helikopter, terepjáró, stadion. A valóságban élő átlag magyar ember meg szégyenkezik, hogy például egy kisnyugdíjas honfitársa 28.500 forintból kell, hogy megéljen havonta. (Súgok, ez az az összeg, amiért Mészáros "sosem voltam Orbán üzleti partnere" Lőrinc nem hajlandó lehajolni sem, mert nem éri meg neki. Vagy ez az az összeg, amit a saját lábon álló Orbán családtagok egy laza ebédre kifizetnek valamelyik budai luxusétteremben.)
És most, megint itt volt a lehetőség a Fidesz előtt, hogy végre segítsen azokon az embereken, akik rászorulnak, és nem, és nem és nem!
Marad a minimálnyugdíj 28.500 Ft.Lukács László György Facebook-bejegyzése: 28.500 Ft- NEKI EGY HÓNAP, NEKIK CSAK EGY EBÉD

Lukács László

A Jobbik szerint a kormány klímavédelmi akciótervével két probléma is van.
A korábbi, részleges áfa-csökkentések során a kereskedők lenyelték a különbözetet, ezért az árakat figyelő monitoring rendszert hoznának létre.

2020 február