350 ezer forinttal támogatja Jakab Pétert a Miskolci Napló

2018-04-27 14:19

Jogerősen is pert vesztett a miskolci Fidesz propaganda-kiadványa a Jobbik képviselőjével szemben, akiről ismétlődő jelleggel terjesztette azt a hazugságot, hogy megsértette a nyugdíjasokat. Az önkormányzati lap ezt a Debreceni Ítélőtáblán sem tudta bizonyítani, ezért a kampányban végig a Fideszt támogató, a Jobbikot gyalázó kiadvány most 350 ezer forint sérelemdíjat köteles fizetni Jakab Péternek.

A Jobbik azért is szervez tüntetést május 8-án Miskolcon, hogy véget vessünk annak a fideszes médiadiktatúrának, amely közpénzből terjesztett hazugságokkal igyekszik lejáratni azt, aki a hatalom útjában áll. Ma a Jobbik képviselőjét, holnap bárki mást.

Jobbik Miskolci Alapszervezete

A Jobbik üdvözli Székely László ombudsman azon megállapítását, miszerint a diákhitellel kapcsolatos kedvezményeket ki kell terjeszteni az apákra is.
Orbán Viktor egyszer és mindenkorra adjon számot, hogy milyen üzleti és egyéb kapcsolatokat ápol Zaid Naffával.

2018 augusztus