Híreink

350 ezret fizethet a hazudozásért a Miskolci Napló első fokon Jakab Péternek

2017-10-30 15:00
-A +A

A Fidesz miskolci frakcióvezetője után most a Miskolci Naplót marasztalta el a bíróság első fokon, miután az önkormányzati lap többedjére is azt a hazugságot terjesztette Jakab Péterről, hogy a Jobbik frakcióvezetője sértő módon beszélt a miskolci idősekről. Mindez 350 ezer forintjába kerülhet a Miskolci Naplónak, ennyi sérelemdíjat ítélt meg a bíróság Jakab Péternek, emellett a fideszes lapnak levélben kell bocsánatot kérnie a Jobbik képviselőjétől.

A Jobbik felszólítja mind a miskolci közmédiát, mind az azt irányító Fideszt, a megannyi elmarasztaló bírósági döntés után fejezzék be az idősek uszítását. Aki tiszteli a nyugdíjasokat, az egy dolgot egészen biztosan nem tesz: nem hazudik nekik. Aki mégis ezt teszi, annak nemcsak Jakab Pétertől kell bocsánatot kérnie, de a becsapott nyugdíjasoktól is. Ezt várják a miskolciak Soós Attila fideszes politikustól ugyanúgy, mint a közpénzből hazudozó Miskolci Naplótól is.

Jobbik Miskolci Alapszervezete

Ajánlott cikkek

A VII. kerület lakói ma meghozták döntésüket: nem támogatják a korlátozást.
A miniszterelnök szerint az elmúlt nyolc év sikeres volt. A saját nyolc évére gondolhatott, hiszen strómanjai soha nem látott vagyonokkal lettek gazdagabbak.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
5
6
7
8
9
10
11
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 
2018 február