Adja le levélszavazatát a Jobbik segítségével!

2018-03-12 15:11

Kedves Külhoni Magyar Választópolgár!

A Nemzeti Választási Iroda március 15-étől kezdődően postázza a szavazási levélcsomagokat azoknak a külhoni magyar állampolgároknak, akik kérték névjegyzékbe való felvételüket, azaz regisztráltak. Aki még nem regisztrált, az március 24-éig IDE kattintva megteheti.

A kitöltött szavazólapot tartalmazó levélcsomagot több módon is vissza lehet juttatni a Nemzeti Választási Irodához. Lehetőség van postán feladni, avagy személyesen is el lehet juttatni Magyarországra, de ez természetesen a legtöbbek számára nem megoldható.

Fennállhat annak a veszélye, hogy a külföldi postákon keresztül nem érnek célba a levélcsomagok. De nem bízhatunk a Fidesz partnerszervezeteiben (RMDSZ, EMNP, VMSZ, KMKSZ, HMDK) sem, akik egyértelműen a Fidesz mellett kampányolnak, és szervezetten gyűjtik be a voksokat.

A Jobbik ezért külhoni tagjain és szimpatizánsain keresztül maga is megszervezi a levélcsomagok összegyűjtését. Szükség esetén aktivistáink természetesen az adatlapok kitöltésében is segítséget nyújtanak. Ha Ön azt szeretné, hogy a Jobbikra leadott szavazata biztosan eljusson a Nemzeti Választási Irodába, akkor keressen minket az alábbi elérhetőségeken, mi pedig átvesszük, és célba juttatjuk azt!

A levelszavazat@jobbik.hu e-mail címre bármely elszakított régiónkból írhat, emellett Erdélyből hívhatja a +40730920092-es, Délvidékről a +381621087929-es, Felvidékről pedig a +421918566900-ás telefonszámot.

Szávay István országgyűlési képviselőnek a szavazatgyűjtés jobbikos megszervezését meghirdető sajtótájékoztatóját megtekintheti IDE kattintva.

Várjuk megkeresését!

A rendezvény főszónoka Sneider Tamás, a Jobbik elnöke.
A Jobbik országos elnöksége egy másik döntésével felkérte Sneider Tamás elnököt és Gyöngyösi Márton elnökhelyettest, hogy kezdeményezzenek etikai és fegyelmi eljárást Toroczkai László tag ellen.

2018 május