Ander Balázs és Gyüre Csaba lettek a Jobbik új országos alelnökei – a Jobbik választmányi küldöttjei tüntetni indultak

2018-12-18 09:46

A mai napon a Jobbik országos választmánya ülést tartott, amelyen két új országos alelnököt választottak a küldöttek titkos szavazáson, Ander Balázs és dr. Gyüre Csaba személyében. Tíz személy jelöltette magát a választáson, akik közül négy jelöltet támogattak a jobbikos alapszervezetek kellő számban jelöléseikkel, hogy az országos választmányi ülésen elmondhassák a programadó beszédjeiket. Közülük választották meg a választmányi küldöttek Ander Balázst és dr. Gyüre Csabát a Jobbik országos alelnökének.

A tisztújító ülés lezárása után a Jobbik országos választmányának küldöttjei mind elindultak, hogy csatlakozzanak az MTVA előtti tüntetéshez.

Szabó Gábor, a Jobbik Országos Választmányának elnöke

Dr. Gyüre Csaba feladata a kiváló adottságai ellenére a NER mostohagyermekeként kezelt, így hazánk egyik legszegényebb megyéjévé vált Szabolcs-Szatmár-Bereg képviselete lesz.
A 2018-as országgyűlési választás szavazatszámlálásánál számtalan csalás történt. Nem hagyhatjuk, hogy a május 26-ai EP-választáson ez újra megismétlődjön!

2019 március