Április 11-e: a magyar sajtószabadság fekete napja

2018-04-11 08:33

A Jobbik a magyar sajtószabadság fekete napjának tartja április 11-ét, amikor is utoljára jelenik meg a 80 éves, nagymúltú Magyar Nemzet és a Lánchíd Rádió sem lesz már fogható. "Szép új világ": a Fidesz minden eszközzel megpróbálta kiteljesíteni az egypártrendszert idéző diktatúráját, ahol az eddig túlélt, megmaradt ellenzéki sajtóorgánumok sorra húzzák le a rolót - már amelyiket nem tudta korábban bekebelezni. Mindeközben az állami milliárdokkal (hirdetésekkel), vagyis közpénzekkel kitömött kormánypárti média él és virul, továbbiakban is kormányzati megrendelésekre hazudhat szabadon és büntetlenül. A Jobbik szolidáris a Magyar Nemzet és a Lánchíd Rádió minden dolgozójával, s köszöni nekik az eddig szabadon és magas szakmai szinten elvégzett munkájukat. Reméljük azt is, hogy a Heti Válasz talpon tud maradni. A magyar jogállamiság és demokrácia állapotát mindennél jobban tükrözi a sajtószabadság helyzete, amely jelenleg megszűnőben van.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

Hogyan lelhetnénk meg méltó helyünket Európában? A magyar nemzeti oldal egészen a legutóbbi időkig komoly problémával szembesült ezen a téren.
Csütörtökön kora reggel ismét megpróbáltak megfosztani otthonától egy soroksári idős asszonyt, aki már kétszeresen is kifizette banki adósságát, mégis ráküldték a végrehajtót.

2018 szeptember