Az igazi terroristák a stúdióban ülnek

2019-05-22 16:06

A sok Hassan F. videó, meg a végnélküli Fidesz-propaganda szajkózása a TV2-nél már megtette hatását. A „migráns2” tévé egyik munkatársa, aki nyilván nagy dózisban kapja a Gönczi Gábor-féle agymosóktól a Rogán-minisztériumban megírt napi rettegést, azt hitte, terrortámadást hajtottam végre Magyar Zoltán képviselőtársammal, amikor megpróbáltunk bejutni a Tények stúdiójába. Pedig csak a Nemzeti Választási Bizottság és a Kúria határozatát mentünk végrehajtani, miután a Tények nevezetű hírcsárdát már többször elmarasztalták, amiért nem számolnak be az ellenzéki sajtótájékoztatókról, helyette csak a fideszes terrorhíreket adják nap mint nap. A csatornát eddig 25 millióra büntették, amiért rendszeresen megsértik a választási eljárásról szóló törvényt, magyarán elcsalják a választást. Mert a választási csalás bizony itt kezdődik.

Örülök, hogy a fiatalember végül a saját lábán távozott az épületből, higgye el, érte is mentünk a TV2-be. Mert Magyarországon a terroristák nem az utcán járkálnak, hanem ott ülnek a stúdióban. Egy nemzetet akarnak megfélemlíteni. Ne hagyjuk! Május 26-án szavazzunk az álhír-gyárak ellen, szavazzunk a Jobbikra!

Jakab Péter

A vasárnapi időközi választáson fog kiderülni, hogy ez az egy egy elleni küzdelem 2022-ben sikeres lehet-e.
Ennél nemzetietlenebb gazdaságpolitikát ritkán látott Magyarország.

2020 február