Híreink

Az MSZP elárulta, a Jobbik segíti a bajbajutottakat

2017-10-13 14:49
-A +A

Miután az MSZP elárulva a saját szavazóit is lepaktált a Fidesszel, hogy nem hajlandó vitanapot kezdeményezni, vagyis nem hajlandó szembeszállni az Orbán-rendszerrel, a Jobbikra, mint egyetlen kormányváltó erőre hárult a felelősség, hogy megvédjük a népet a kormány túlkapásaival szemben, jelen esetben a hitelkárosultak tekintetében.

Bár az MSZP fegyverletételével még tovább szűkült az ellenzék mozgástere, ebben a helyzetben sem hagyhatjuk magára a Fidesz-MSZP bankárpolitikájának áldozatait, ezért a Jobbik frakcióelnöksége soron kívül döntött a devizahiteles parlamenti vitanap támogatásáról, hiszen egyedül a Jobbiknak van teljeskörű programja a devizahitel-károsultak megsegítésére, helyzetük végleges rendezésére. Amíg az MSZP a Fidesz, a Jobbik továbbra is a nép pártján áll.    

Z. Kárpát Dániel, országgyűlési képviselő, a Jobbik alelnöke

Ajánlott cikkek

A köztelevízió után a TV2-ről is megállapította tehát a bizottság, hogy megszegte a választási eljárásról szóló törvényt.
Egy mai közvélemény-kutatás igazolja, hogy már a saját szavazóbázisát sem tudja átverni a Fidesz, ha az egészségügyről van szó.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
26
27
28
29
30
31
 
2018 március