Az MTI is elhallgatja a Fidesz korrupciós ügyeit

2018-02-15 19:34

Ma - hasonlóan a hétfői naphoz - sajtótájékoztatót tartottam a Fideszhez és Orbán Viktorhoz köthető cégek és magányszemélyek rendszerszintű korrupciós botrányairól.

Elmondtam, hogy a kormány államtitkárának ténykedése miatt 3300 millió forintot kell az adófizetőknek visszafizetniük az Európai Uniónak. Elmondtam, hogy ennek az államtitkárnak a felesége egészségügyi eszközök beszerzése közben törvénytelen kartellgyanúba keveredett. Az is elmondtam, hogy továbbra is követeljük a Tiborcz Istvánhoz köthető OLAF-jelentés nyilvánossá tételét, mivel egyre nyilvánvalóbb, hogy szinte minden pályázatnál ugyanazok a nevek kerülnek elő, tehát helytálló lehet az Európai Csalás Elleni Hivatal megállapítása, amely szerint bűnszervezetben rabolhatták ki Magyarországot.

A kézi vezérelt, adófizetői milliárdokból fenntartott közszolgálati tudósítás ma is elmaradt és várhatóan ezt a közleményemet sem fogják feldolgozni, hiszen említést teszek Orbán Viktor strómanjairól: Tiborcz Istvánról, Garancsi Istvánról, Mészáros Lőrincről és Andy Vajnáról is. Így egyértelművé válik, hogy Magyarországon nem az OLAF, az E-ON, vagy más szervezetek kívánják befolyásolni a választásokat, hanem a Fidesz. Az MTI és a kormány megszállása alatt álló többi médium befolyásolja a választásokat az ellenzék elhallgatásával és a hazug, kormányzati megrendelésre előállított lejárató anyagokkal.

Szilágyi György, a Jobbik országgyűlési képviselője

A Jobbik országos elnöksége visszahívja mandátumából azon képviselőket, akik kiléptek a pártból.
Az alapszervezet létszáma a választások óta nemhogy csökkent, hanem éppen ellenkezőleg, tovább nőtt.

2018 június