Híreink

Az MTI is elhallgatja a Fidesz korrupciós ügyeit

2018-02-15 19:34
-A +A

Ma - hasonlóan a hétfői naphoz - sajtótájékoztatót tartottam a Fideszhez és Orbán Viktorhoz köthető cégek és magányszemélyek rendszerszintű korrupciós botrányairól.

Elmondtam, hogy a kormány államtitkárának ténykedése miatt 3300 millió forintot kell az adófizetőknek visszafizetniük az Európai Uniónak. Elmondtam, hogy ennek az államtitkárnak a felesége egészségügyi eszközök beszerzése közben törvénytelen kartellgyanúba keveredett. Az is elmondtam, hogy továbbra is követeljük a Tiborcz Istvánhoz köthető OLAF-jelentés nyilvánossá tételét, mivel egyre nyilvánvalóbb, hogy szinte minden pályázatnál ugyanazok a nevek kerülnek elő, tehát helytálló lehet az Európai Csalás Elleni Hivatal megállapítása, amely szerint bűnszervezetben rabolhatták ki Magyarországot.

A kézi vezérelt, adófizetői milliárdokból fenntartott közszolgálati tudósítás ma is elmaradt és várhatóan ezt a közleményemet sem fogják feldolgozni, hiszen említést teszek Orbán Viktor strómanjairól: Tiborcz Istvánról, Garancsi Istvánról, Mészáros Lőrincről és Andy Vajnáról is. Így egyértelművé válik, hogy Magyarországon nem az OLAF, az E-ON, vagy más szervezetek kívánják befolyásolni a választásokat, hanem a Fidesz. Az MTI és a kormány megszállása alatt álló többi médium befolyásolja a választásokat az ellenzék elhallgatásával és a hazug, kormányzati megrendelésre előállított lejárató anyagokkal.

Szilágyi György, a Jobbik országgyűlési képviselője

Ajánlott cikkek

"Ez a törvény illegitim"
A Jobbik Magyarországért Mozgalom a nemzetközi sajtó magyarországi képviselői előtt, angol nyelven is bemutatta „Biztonságos Európát, szabad Magyarországot!” című európai választási programját.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2018 december