Híreink

Az örökséget elherdálták, a jelent felélték, a jövőt elzálogosították

2013-10-31 10:23
-A +A

A fővárosi Demszky-korszak egyik meghatározója alakja kerül börtönbe a Fővárosi Ítélőtábla döntése alapján. Molnár Gyula jelenlegi MSZP-s fővárosi képviselő, valamint informatikai tanácsnok, volt XI. kerületi polgármester és országgyűlési képviselő azonban nem egyedül bűnös, bár ténylegesen mögötte zárulnak a rácsok. Az ítélet kimondásával ugyanis igazolódott, hogy nagy vagyoni hátrányt okozott, amit viszont nem tehetett meg egyedül. Mint köztudott az alpolgármestere felfüggesztett börtönbüntetést kapott, aki ebben az időben a főváros Városüzemeltetési Bizottság elnökeként is segítette a kerület vagyonának a csökkentését, mert egy ilyen nagyságrendű ügy lebonyolításához több segítő kézre volt szükség.

Bizonyosak abban vagyunk, hogy ehhez az ügyhöz még sok közreműködőre volt szükség, akik eddig valamiért nem kerültek reflektorfénybe. Márpedig azt mindannyian tudjuk és tapasztaljuk Budapesten, hogy az elmúlt 20 év alatt a teljes örökséget elherdálták, a jelenüket felélték, a főváros jövőjét elzálogosították.

A Jobbik a teljes elszámoltatást képviseli és követeli a kezdetektől fogva, ám a Fidesznek köszönhetően eddig több volt az elszámoltatási kormánybiztos, mint az elszámoltatott. A bűnöző politikus mellett kiálló MSZP-nek és a Gyurcsány-pártnak pedig egy elfogadható út maradt: beköltöznek Molnár Gyula mellé a börtönbe, mert előbb-utóbb a Jobbik valóban elszámoltatja a balliberális bűnszervezeteket.

Szabó György, a Jobbik fővárosi képviselője

jobbik.hu

Kapcsolódó cikkek


A Fővárosi Közgyűlés mai ülésére a Jobbik képviselője, Czeglédi János előterjesztést nyújtott be annak kapcsán, hogy a f
Több kormánypárti irányítású önkormányzatban testületi döntés nélkül is kihelyezték a székely zászlót.
A székely zászló összetekerve, műanyag gyorskötözőkkel lefogva, az ablakhoz begyűrve volt beledugva ugyanabba a tartóba,

 

A Jobbik frakció növelte ivóvíz automatáinak számát, amivel ennyi műanyag flakont spórolt meg:

 

Ajánlott cikkek

Próbálta szembesíteni a hazug kormányt a valósággal, miszerint nincs elég ember a lélegeztetőgépek üzemeltetéséhez.
Ha a kenyér ugyanolyan drága vidéken, mint Budapesten, a bérekben se legyen 140 ezer a különbség.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
2020 szeptember