Híreink

Azonnali segítség és összefogás egy orosházi családért

2017-01-10 09:38
-A +A

Kapocsi Katalin orosházi lakostól érkezett segítségkérés Dr. Szabó Ervin facebook oldalára. Az öreg, régi kazánjuk ment tönkre, olyannyira, hogy azt már javítani nem lehetett. Gyorsan kellett lépni, mivel a hideg kegyetlenül tombol és három gyermeket nevel egyedül az édesanya. Az új kazánt egy hetes fizetési átfutással szállították ki, így a fizetési határidő ketyeg.
Természetesen, ahogy a mi házunk táján szokás, azonnal a tettek mezejére léptünk és Dr. Szabó Ervin orosházi önkormányzati képviselő, valamint Vajda Norbert, a Jobbik végegyházi szervezetének képviseletében a mai nap folyamán felkereste a családot.
Azonnali segítségnyújtásként negyvenezer forinttal támogatták az új kazán beszerelésének és megvásárlásának költségeit. Ezzel párhuzamosan egyébként civil összefogás is elindult Katalinék problémájának a megoldására.
Ugyanakkor sajnálattal tapasztaltuk, hogy sem a kerület megválasztott, fideszes képviselője, sem maga az önkormányzat nem nyújtott segítséget, pedig a probléma a tudomásukra jutott.

Kérjük, aki tud segítsen és lehetőségéhez mérten kisebb összeggel támogassa a három kiskorú gyermekét egyedül nevelő édesanyát.
Kapcsolatfelvétel itt:https://www.facebook.com/profile.php?id=100008166517255

Jobbik Békés Megye

 

Ajánlott cikkek

A legnagyobb ellenzéki párt szerint ez már olyan súlyú visszaélés, hogy komolyan megkérdőjelezi Vásárosnamény központú választókerületben a választások tisztaságát.
Minden jel arra mutat, hogy a kormánypártok zsoldjába szegődő, a választókat folyamatosan átverő propagandagépezet még véletlenül sem tud igazat írni senkiről.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
26
27
28
29
30
31
 
2018 március