Balczó András 80. születésnapja alkalmából

2018-08-16 20:27

80 éve, ezen a napon született Balczó András, „A Nemzet Sportolója” címmel kitüntetett háromszoros olimpiai bajnok magyar öttusázó, az öttusasport történetének egyik legnagyobb alakja. Az általa képviselt értékek, mint a család szeretete, a hit, az alázat, a kitartás, a küzdeni tudás és a motiváció mindenki számára irányjelző lehet a mindennapokban. A Jobbik tagjai példaértékűnek tekintik életét és személyét. Nekünk is feladatunk, hogy ne csak önmagunkért éljünk és küzdjünk, hanem a családunkért, közösségünkért, hazánkért.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom születésnapja alkalmából jó egészséget és sok boldogságot kíván neki és családjának.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

A Lokál és a Magyar Idők nevű fideszes lapok, perköltséggel együtt, egymillió forint sérelemdíjat kötelesek fizetni a Jobbiknak.
A Fidesz-KDNP-vel ellentétben a Jobbik továbbra is teljes körű védelmet követel hazánknak, így elutasítja a gazdag migránsok betelepítését is.

2018 szeptember