Bana Tibor: A Fidesz továbbra is semmibe veszi a körmendi választókerületben élők érdekeit

2018-06-11 09:51

Május 22-én három írásbeli kérdést is benyújtottam választókerületi ügyekben: az Őrségi Nemzeti Park működésével (http://www.parlament.hu/irom41/00186/00186.pdf), a körmendi kórház helyzetével (http://www.parlament.hu/irom41/00187/00187.pdf), valamint a 8-as út négysávosításával kapcsolatban (http://www.parlament.hu/irom41/00188/00188.pdf).

A nemrég megérkezett válaszokból kiderült, hogy a kormány továbbra is semmibe veszi az őrségiek véleményét az Őrségi Nemzeti Park működésével összefüggő visszásságokkal kapcsolatban (http://www.parlament.hu/irom41/00186/00186-0001.pdf), a körmendi kórházban továbbra sem állítják vissza a szülészet-nőgyógyászatot (http://www.parlament.hu/irom41/00187/00187-0001.pdf), a 8-as pedig a korábbi ígéretekkel ellentétben nem lesz négysávos megyénkben (http://www.parlament.hu/irom41/00188/00188-0001.pdf). Sajnos az ŐNP ügyében megfogalmazott kérdésemre ezúttal is mellébeszélő választ kaptam, hiába hivatkoztam a hozzám eljutott állampolgári jelzésekre, amiket a kampányban sokan megerősítettek. A kormány nem hajlandó visszaállítani Körmenden a szülészet-nőgyógyászati osztályt, viszont az aktív belgyógyászat 15 ágyon történő visszaállítására ígéretet tettek. A 8-as út Orbán Viktor korábbi, Körmenden elhangzott ígéretével szemben 2x1 sávon épül meg megyénkben, tehát ismét becsapták a körzetben élőket.

A választási kampányban megfogalmazott vállalásaimmal kapcsolatban a továbbiakban is mindent megteszek, a körmendi választókerületben élők számíthatnak rám.

Bana Tibor, országgyűlési képviselő, a Jobbik alelnöke és körmendi választókerületi elnöke

A Jobbik továbbra is alternatívát kíván felmutatni a Fidesszel szemben, miközben sikerült megállapodni a törvénytelen büntetésről a NAV-val és az ÁSZ-szal, így biztosított a legerősebb ellenzéki párt
A Jobbik üdvözli Székely László ombudsman azon megállapítását, miszerint a diákhitellel kapcsolatos kedvezményeket ki kell terjeszteni az apákra is.

2018 augusztus