Híreink

Be van keverve 2018-ra a botkanarancs?

2017-03-31 19:21
-A +A

A Jobbik értékelése szerint az MSZP-nek és a Fidesznek is az a célja, hogy utóbbi kormányon maradjon.

Szilágyi György, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője pénteki budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, a kormánypárt közpénzzel is hajlandó támogatni a szocialistákat, hogy megerősödjenek, a két párt retteg attól, hogy a Jobbik kormányra jut, és el akarják kerülni az elszámoltatást.

A jobbikos politikus az összefogásra példaként hozta, hogy a kormány lapszámonként több millió forinttal "pénzeli a baloldal napilapját, a Népszavát".

"Az elvtelenség netovábbja, hogy a brüsszeli helytartók hazai szócsöveként funkcionáló lap egy meggyőződésével teljesen ellentétes, demagóg propagandának biztosít egész oldalas felületet" - fogalmazott Szilágyi György, hozzátéve: miközben a kormány a metróbotrány felgöngyölítéséről beszél, annak a lapnak is fizet, amelynek közvetett tulajdonosa, Puch Laszló az OLAF-jelentés szerint 331 millió forinthoz jutott a Siemenstől.

A legnagyobb ellenzéki párt politikusa emlékeztetett továbbá arra is, hogy nemrég a szocialisták korábbi országgyűlési képviselője, Gál J. Zoltán az MSZP és a Fidesz által a háttérben, titokban megkötött elvtelen megállapodásról beszélt.

Szilágyi György feltételezése szerint a következő nemzeti konzultáció tájékoztató kampányából is jut majd pénz az újsághoz. A jobbikos politikus közölte, igazoltnak érzi az MSZP-ből távozott Demeter Márta szavait, miszerint a szocialisták feladták, hogy 2018-ban leváltsák a Fideszt, a párt vezetői a túlélésre játszanak.

alfahir.hu - jobbik.hu

 

Ajánlott cikkek

"A magyar demokrácia a következő időszakban fog eldőlni."
A Jobbik szerint lehetővé kellene tenni a levélben történő szavazást a külföldön élő, de magyarországi lakcímmel rendelkezők részére is.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2017 december